Gönderen Konu: Mudo  (Okunma sayısı 1173 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Mudo
« : 15 Aralık 2014, 15:44:49 »
Yılbaşı Ödüllü Yarışma
Biz yeni bir yıla hazırlanırken çok heyecanlıyız, şimdi sizin yeni yıl heyecanınıza tanıklık etmek istiyoruz! Söz sizde, bizimle sevdikleriniz için Mudo’dan seçtiğiniz yılbaşı hediyelerinizi paylaşın.
Yeni yıl giderek yaklaşırken, hepimizi sevdiklerimiz için hediye alma telaşı sardı. Ama hepimiz biliyoruz ki; hediye almak öyle kolay bir iş değil. ‘En güzel hediyeyi ben seçerim’ diyorsanız, bu yarışma tam size göre.
Sevdiğiniz biri için aldığınız yılbaşı hediyesinin fotoğrafını, nedeni ile birlikte Instagram’dan paylaşın, yılbaşı hediyesini kazanma şansını yakalayın. Bu arada elbette paylaşımlarınızı görebilmemiz için bizi mentionlamayı ve #MudodanHediyem hashtag’ini kullanmayı unutmayın. Aksi halde bu durum bizi üzse de paylaşımınızı yarışmaya dahil edemeyiz.
En ilham veren iki paylaşıma 500TL , ikinci olacak iki paylaşıma 300TL ve üçüncü olacak iki paylaşıma 200TL hediye çeki kazanma şansı sizi bekliyor. Yarışmamız 28 Aralık Pazar günü saat 17.00′e kadar devam ediyor olacak. Daha fazla kişiyi mutlu etmek istediğimiz için bir kişi yalnızca bir ödül kazanabilir, ama birden fazla fotoğrafla yarışmaya katılarak kazanma şansınızı artırabilirsiniz.
Hediye almak bir sanattır ve o işi en iyi ben yaparım diyorsanız, hadi acele edin. Siz en güzel hediyeyi seçin, bizim sizin için hazırladığımız yılbaşı hediyelerini kazanın. Siz sevdiklerinizi mutlu ederken, biz de sizi mutlu etmek istiyoruz.
Not: Hediyelerinizi hem Mudo Hazır Giyim hem de Mudo Concept ürünlerinden seçebileceğinizi de unutmayın.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Mudo
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2014, 15:22:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin