Gönderen Konu: Yorum yaz, Kitap kazan. :)  (Okunma sayısı 1270 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
Yorum yaz, Kitap kazan. :)
« : 24 Ekim 2009, 20:52:07 »
Arkadaslar kitap okumayı sevenler için bir kampanya. Herkese bol şanslar.

Takip ettiğim bazı blogların (#1,#2) ara ara okurlarına bir şeyler hediye etmesi hoşuma gitti. Benzer bir şeyi ben de yapmaya karar verdim. Kitap kazandırıyorum.

Katılmak için yapmanız gereken şu: Bu hariç bir yazımı seçin, ister en sevdiğinizi, ister en gıcık kaptığınızı, ister ilk önünüze geleni. Okuyun ve yorum yapın. Yorumunuzda kendi düşüncelerinizi belirtin, ister katılın, ister karşı çıkın. İster ekleme yapın, ister size yanlış gelen noktaları söyleyin, isterseniz kendi hayatınızdan örnekler verin. Yani yazıyı zenginleştirecek bir şeyler olsun yazdıklarınız. “Çok güzel yazı olmuş.” veya “Kesinlikle katılıyorum.” tarzı bir şey olmasın. Ve çekişile katılmaya hak kazandınız. Bu kadar basit.

Katılım Aralıkları
30 Eylül 2009 – 1 Kasım 2009

Kimler, Ne Kazanacak?
Katılımcılar arasından rastgele seçilecek iki kişi, Luke Rhinehart’ın Zar Adam adlı kitabına sahip olacak.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

;)

« Son Düzenleme: 24 Ekim 2009, 20:54:13 Gönderen: kayserillim »
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
Ynt: Yorum yaz, Kitap kazan. :)
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2009, 20:59:41 »
Kargo hakkında fikrim yok. sitedede belirtmemiş, kargo parası ödemeyi göze alıyorsanız katılın.
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin