Gönderen Konu: Garnier: Her hafta 10 kişiye Garnier Neem,en yaratıcı 1 kişiye iPhone 6 (jürili)  (Okunma sayısı 3655 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı senloris

• Deneyimli Kampanyacı
hala kuş sesinden başka bir şey yok :/

Çevrimdışı sahra2006

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar butonlar çıkıyor ağacımı besledim formu doldurdum bir sıkıntı yok şuanda
işim çok benim her gün kalkıp seni yeniden seviyorum..

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
bende bir sorun olmadı
:) Şans

perishan

• Ziyaretçi
Bu yarışmada ne her hafta kazanan 10 kişiyi açıkladılar, ne de en yaratıcı metni yazan ve iPhone6 kazanan kişiyi. Garnier Türkiye'ye yazacağım bakalım, ne cevap verecekler?
Uygulama da bitmiş, ortada yok...

perishan

• Ziyaretçi
3 hafta önce Garnier Facebook sayfasında Garnier BB Krem kazanan kişiler arasında adım vardı. Ki 50-60 kişi açıklamışlardı BB Krem kazanacak, ama o kampanya katılan herkese BB Krem gönderilecek denilen bir kampanya idi.

Az önce Yurtiçi Kargo geldi ve Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli çıktı paketten, Neem uygulamasının kazananlarını açıklamamıştı ki Garnier? iPhone6 kimin oldu, herkese BB Krem veren kampanya ne oldu, kafamda deli sorular...

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
3 hafta önce Garnier Facebook sayfasında Garnier BB Krem kazanan kişiler arasında adım vardı. Ki 50-60 kişi açıklamışlardı BB Krem kazanacak, ama o kampanya katılan herkese BB Krem gönderilecek denilen bir kampanya idi.

Az önce Yurtiçi Kargo geldi ve Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli çıktı paketten, Neem uygulamasının kazananlarını açıklamamıştı ki Garnier? iPhone6 kimin oldu, herkese BB Krem veren kampanya ne oldu, kafamda deli sorular...

ben liste açıklandığında direkt sordum garniere ama bana maalesef geri dönüş olmadı
orda formu doldurmaya hak kazanan herkese gönderilicekti bb krem aynı geçen seneki yüz temizleme ürününde yaptıkları gibi
sonradan ne değişti bayağı merak içindeyim
garnier böyle yapmazdı ama diye düşünüyorum belki stoklarında sıkıntı olmuş olabilir iyi niyetli davranıcam :)
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
Ynt: Garnier
« Yanıtla #16 : 03 Şubat 2015, 12:14:20 »

ben liste açıklandığında direkt sordum garniere ama bana maalesef geri dönüş olmadı
orda formu doldurmaya hak kazanan herkese gönderilicekti bb krem aynı geçen seneki yüz temizleme ürününde yaptıkları gibi
sonradan ne değişti bayağı merak içindeyim
garnier böyle yapmazdı ama diye düşünüyorum belki stoklarında sıkıntı olmuş olabilir iyi niyetli davranıcam :)
Aynen bende facebook sayfalarına mesaj atmıştım. Formu dolduran herkese BB krem hediye gönderilmeyecek miydi neden kazananlar listesi açıklandı diye. Cevap vermediler.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
biraz önce garnier neem geldi yurt içi kargoyla :)
buraya yazmam lazımmış demekki görmeleri için :)
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
bana da geldı...vallahı kutusu kendısınden guzel
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
listede adınız var mıydı?