Gönderen Konu: dax numune.  (Okunma sayısı 9753 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı angel65

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: dax numune.
« Yanıtla #30 : 03 Kasım 2009, 14:06:03 »
hadi ya o zaman hiç kullanmamayayım eşime vereyim.çünkü benim saçım hem çok bol hem de kalın telli valla çıkaramam kalır kafamda bide bitle pireyle uğraşmayalım :)))))

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 03 Kasım 2009, 14:12:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hadi ya o zaman hiç kullanmamayayım eşime vereyim.çünkü benim saçım hem çok bol hem de kalın telli valla çıkaramam kalır kafamda bide bitle pireyle uğraşmayalım :)))))

bit yapmıyor, arı balmumu falan var içinde, sadece temizlenmiyor kafadan özel şampuanları var çıkarmak için

Çevrimdışı serraesin

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #32 : 05 Kasım 2009, 18:10:01 »
Bana da geçen gün geldi, İstanbul Yukarı Dudullu'ya 3,5TL kargo tuttu.

Çevrimdışı afacan38

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #33 : 06 Kasım 2009, 00:23:59 »
arkadaşllar banada geldi, 4,18 TL kargo ücreti ödedim ama inanın istediğime bin pişman oldum. Ben o kargo ücretine jölemi alır Allah'ıma şükrederdim. Kargo ücreti için mail geldi bende kabul ettim ama kabul ederken ürün çeşitlerinizin hepsinden gönderin, kargo boşa gelmemiş olsun, birde uygun bir şirket ile gönderirseniz sevinirm dedim. Fakat gelen küçük teneke içinde wax, 3 tane küçük paket, bir kaçta kağıt :( Dedimya vereceğiniz kargo ücretine gidin spreyinizi, jölenizi alın. Ben pişman oldum.

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 06 Kasım 2009, 04:25:07 »
aynen bende çok pişman oldum satın almış oldum resmen.hemde yapış yapış sakın almayınn  :'(

Çevrimdışı serraesin

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #35 : 07 Kasım 2009, 11:02:36 »

Benim eşim kullanır, kısa saçta daha kullanışlı bence, çok az bir miktarı elinize buluyorsunuz saçlarınızda şöyle bir gezdirmeniz şekil vermeye yetiyor, üstelik jöle gibi ıslak görünüm de vermiyor, doğal ve hacimli bir görünüm veriyor. Tabii sonra elinizi iyice yıkamanız gerek. Kepek veya kirli bir görünüm yaptığını görmedim. Saçları seyrek olanlar için de ideal. Çünkü dediğim gibi ıslak görünüm yapmıyor.

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 10 Kasım 2009, 04:36:51 »
ıslak yapmıyor ama yapış yapış bi görüntü yapıyor..tozlar kafama yapışmış hep rezil oldum  >:( boşa para vermeyin  derim.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 12 Kasım 2009, 16:19:03 »
sanırım gereksiz :)
:)

Çevrimdışı bmyilmaz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #38 : 21 Aralık 2009, 08:40:03 »
Bana bugün gelen maili yazıyorum. Artık göndermiyorlarmış.
"Merhaba
Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye teşkkür ederiz.

Fazla talep ve meydana gelen karışılıklar dolayısı ile numune gönderimi artık yapılamamaktadır. Ürünlerimiz tüm parfümerilerde watsons, tekin acar ve metro zincir marketlerde bulunmaktadır.

Detaylı bilgiyi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden alabilirsiniz.

saygılar
"

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 21 Aralık 2009, 09:44:38 »
aman istiyen kim  ::)