ben her türlü alışverişimde kesinlikle ucuza kaçmam.cildime de 5 liralık ki bunun maliyeti 2 veya 2.5 liradır bi ürünü kesinlikle uygulamam.denemek isteyene saygı duyarım ama bazı şeylerin etkisi zamanla ortaya çıkar.ben clinique cc kullanıyorum ve çok memnunum.
clinique cc krem clinique ddml+ bunları aldım ve arkadaşlarıma hediye ettim çünkü hassas cilde uygun olması gereken bu kremler cildimi kabarttı
bioderma redness ürünleri cildimi kabarttı
daha sonrasında atoderm pp+ yeni çıkarttıkları dermatit ciltler için olan özel serisi cildimi kabarttı ve resmen yanık görünümünde oldu cilt doktoruna gitmek zorunda kaldım ve cildim için krem verdi düzeltebilmek adına ve 1 kez sürdükten sonra bu sonuç oldu
siizin düşüncenizede saygı duyuyorum ancak benim cildim kadar sorunlu bir cilde UCUZ olsada pahalı olsada istediğim sonucu alabilmem önemli.
ben herkesin aşık olduğu balm serisi 1 eyelinera 25tl verip diil gözümde tüm günü çıkartması 2 saat sonra sözde akmayan eyelinerin beni pandaya çevirdikten sonra flormarın indirimde 4,5tlye aldığım eyelinerimin bütün gün gözümde kalıp hiçbir akma yapmadığınada şahit olduktan sonra ucuz veya pahalı ayrımı yapmak yerine cildime uyan ürünü seçmenin daha doğrusu olduğuna kanaat getirdim.
ayrıca bu krem 14,95ten satışa çıktı daha sonrasında depolarını eritmek adına 5tlye indi.