ben pek anlayamadım şimdi markette gidip deterjan aldım bunun barkodunu nasıl kayıt edecegım.
bir cihaz veriyorlar onunla barkodu okutuyorsunuz. Yada manuel internet sitesinden giriş yapabiliyorsunuz.
tek tek bütün yorumları okudum korkulacak bişey değil 5-6 aydır bende üyeyim ipsosa haftalık yaptığım alışverişlerden okutuyorum ürün sayısı önemli değil haftalık düzenli aktarmamız yeterli üye olmak isteyenede referans gönderebilirim
Gfk üyeleri yardımcı olabilirler mi
ben 3 haftadır üyeyim ve düzenli okutuyorum ama hala sitelerine giriş yaptığımda 0 puan gözüküyor neden acaba
puanlar geç mi yükleniyor aylık falan mı
ben 3 haftadır üyeyim ve düzenli okutuyorum ama hala sitelerine giriş yaptığımda 0 puan gözüküyor neden acaba
Aylık yükleniyor. Biraz gecikebilir de ama mutlaka yükleniyor
Aylık yükleniyor. Biraz gecikebilir de ama mutlaka yükleniyor
bide cihazınızı nasıl muhafaza ediyorsunuz sürekli 7/24 prizde mi
ipsos için de merak edenler vardır belki

barkodları yüklüyorsunuz, bir sonraki hafta 30 puan yükleniyor.
bana da referans olurmsnz
gfk da 7/27 cihaz prizde takılı kalıyor ve puanlar aylık yükleniyor ve ben cok memnunum gfk paneline üye olalı 1 sene olacak hediyeleri 3-4 günde geliyor çok memnun kaldım ip sos panelde üye oldum ama çok sıkıntılı laptopu açman lazım çoğu barkodu okumuyor elle yazman lazım çok uğraştırıcı teferruatlı 1 defa yaptım makine öyle duruyor uğraşmıyoruz müşteri hizmetlerine söyledim cihazı bizden almaları için 1 ay oldu gelip almadılar
gfk da 7/27 cihaz prizde takılı kalıyor ve puanlar aylık yükleniyor ve ben cok memnunum gfk paneline üye olalı 1 sene olacak hediyeleri 3-4 günde geliyor çok memnun kaldım ip sos panelde üye oldum ama çok sıkıntılı laptopu açman lazım çoğu barkodu okumuyor elle yazman lazım çok uğraştırıcı teferruatlı 1 defa yaptım makine öyle duruyor uğraşmıyoruz müşteri hizmetlerine söyledim cihazı bizden almaları için 1 ay oldu gelip almadılar
Yardımcı olurmusunuz bana bu sistem hakkında bende cihazı almak istiyorum sözleşme şart koşul falan varmı ?Naısl başvuru yapabilirim.
Yardımcı olurmusunuz bana bu sistem hakkında bende cihazı almak istiyorum sözleşme şart koşul falan varmı ?Naısl başvuru yapabilirim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin formudoldurursanız sizi ararlar sozlesme vs yok biz memnunuz cok begendık