Gönderen Konu: Öğretmenler Günü  (Okunma sayısı 2563 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: Öğretmenler Günü
« Yanıtla #10 : 25 Kasım 2014, 00:47:37 »
direk Armağana gelsin:
Yaklaşık 5,5 senelik iktisat öğretmeniyim. Lisans çalışmalarımla 5,5 sene oldu. Özel dersleri saymıyorum bile.
Haftada 2 grup 4 saatten 8 saat KPSS, 5 saat AÖF 'den 2 grup 10 saat.
18 saat yaptı. 3 gün yayınevi kısmındayım, 2 gün danışmanlık kısmında. Hani o pazar sucuklu yumurtaların varya pazar günü ben çalışıyorum. Hem de tüm gün.
Aldığım maaş 1,650 ki bu da idari kadroda olduğum için. Haaa oldukça mennunum,çünkü ilçedeyim. Merkezde özel sektörde eğitimde çalışılmaz, çalışan sabır taşıdır.
Bence hiç söylenme. Senin evde çıldırdığın günleri,mülakaat için uğraştığın günleri çok yakından biliyorum. Beklediğin üzüldüğün...
Alsınlar...Ya da almasınlar...Boşver önüne bak  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Öğretmenler Günü
« Yanıtla #11 : 25 Kasım 2014, 08:15:00 »
Armağancım haftada 15 saat çalışıp 2500 tl maaş alan varsa ellerinden öpüyorum :) ekderse de yüzde yüz gelmiş ama nedense bundan benim haberim yok. Herkes her şeyi ne kadar iyi biliyor öyle. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Ben de doktorlara gıcık oluyorum. Tek operasyona dünyanın parasını alıyorlar. Tabi bi de hakimlere. Oturduğu yerden para kazanıyor :))))sonra diyorum ki kendime nazar etme nolur çalış senin de olur :)))))
:)