Kaspersky belkiyorum daha dağıtıma başlamamış.
bilgisayardan anlayan birisi açıklayabilir mi bunu?
windows xp ile bir ilgisi var mı? sadece 30 günlük bu programları mı kullanıyoruz ücretsiz...
indirip kurmak yeterli mi
hayır 1 yıllık ücretsiz kullanacağız.
30 günlük değil.
lisansı maillerimize gelecek.
iobit 360 ve pandayı indirdim iobit 360 ın kodu hemen geldi kurdum şu an deniyorum pandanın kide 1-3 iş günü içinde gelecekmiş bakalım.Bu arada io bit 360 xp de çalışıyor bilginiz olsun.Makinesi iyi olanlarada Nis 2010 tavsiyemdir zira 2009 antivrus testlerinde düz versiyon olan Norton antivirüs birinci gelmişti.
konuyu ben actım ama ne ise yarıyorlar anlamadım biri acıklayabilirmi
konuyu ben actım ama ne ise yarıyorlar anlamadım biri acıklayabilirmi 

çok güldüm yaa....
.şimdi bunlar antivirüs programları.
piyasada oldukça pahalı olan bu programları bizler 1 yıl lisanslı ücretsiz kullanacağız.
bilgisayarlarımızın sağlığı açısından çok çok önemli.
kaldı ki biz forum kullanıcıları bir çok siteye gidiyoruz yarışmalar-kampanyalar için.
bunlarda virüste olabilir bilgisayarlarımızın çökmesine kadar gidebilir ki (daha 3 gün önce çöktü bilgisayarım)
kaçırılmaması gereken bir fırsat.
ayrıca konuyu açtığın için teşekkürler.
norton pc yi çok kasıyor. hayatta kurmam. kaspersky sitesindede şifre için host e mail adresi istiyor o olmayıncada sifre vermiyor unutun arkadaslar sifreyi
We're sorry, we don't seem to have your host's email address in our system. Please go back and try again. hatası alıyorum...
norton.u yükledim fakat bi sorun oldu msn.im açılmıyo hata weriyo bu neden olmuştur arkadaşlar
norton.u yükledim fakat bi sorun oldu msn.im açılmıyo hata weriyo bu neden olmuştur arkadaşlar

Nortonun Acizliğindendir Bence..