Gönderen Konu: Windows 7 22 Ekim Perşembe günü herkese 1 YILLIK ÜCRETSİZ lisans dağıtıyor.  (Okunma sayısı 6768 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
  • Pasif Agresif :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
norton.u yükledim fakat bi sorun oldu msn.im açılmıyo hata weriyo  bu neden olmuştur arkadaşlar ??? ???

Nortonun Acizliğindendir Bence..

şimdi ne yapıcam pekii :-\ silicem mi
Ama ben işten Nefret Ediyorumm..
Bide Pazartesilerdenn..
Bide hiç bitmeyen saatlerdenn...

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
norton.u yükledim fakat bi sorun oldu msn.im açılmıyo hata weriyo  bu neden olmuştur arkadaşlar ??? ???

nortonu bosa kurmayın arkadaslar cok kasar pc yi vede programları acıp kapamada dosya indirmede hep sıkıntı olur tavsiye etmem en iyisi kaspersky ama onunda şifres host email olmadan verilmiyor :(
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nazenin

• Usta Kampanyacı
iobit 360 ve  pandayı indirdim iobit 360 ın kodu hemen geldi kurdum şu an deniyorum pandanın kide 1-3 iş günü içinde gelecekmiş bakalım.Bu arada io bit 360 xp de çalışıyor bilginiz olsun.Makinesi iyi olanlarada Nis 2010 tavsiyemdir zira 2009 antivrus testlerinde düz  versiyon olan Norton antivirüs birinci gelmişti.

arkadaşım ben de Xp için birini indirecem de bu iobit 360 için orada 3 tane indirilecek yer var, en üstte free olan hangisini indireceğim?

Çevrimdışı Rawkon

• Acemi Kampanyacı
  • **

Nortonun Acizliğindendir Bence..

şimdi ne yapıcam pekii :-\ silicem mi

e tabi...
mantık onu gerektirir.

Çevrimdışı nazenin

• Usta Kampanyacı
iobit 360 ve  pandayı indirdim iobit 360 ın kodu hemen geldi kurdum şu an deniyorum pandanın kide 1-3 iş günü içinde gelecekmiş bakalım.Bu arada io bit 360 xp de çalışıyor bilginiz olsun.Makinesi iyi olanlarada Nis 2010 tavsiyemdir zira 2009 antivrus testlerinde düz  versiyon olan Norton antivirüs birinci gelmişti.

arkadaşım ben de Xp için birini indirecem de bu iobit 360 için orada 3 tane indirilecek yer var, en üstte free olan hangisini indireceğim?

Biri cevap veremez mi?Benim tam bilgim yok,free yi indirdim yanlış mı yaptım kod falan gelmedi,free olduğu için mi?

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
arkadaslar kaspersky için şifre isteyen varmı yada host adresi eğer talep olursa yazsın, adamlar sistemi çözmüş kısaca anlatırım burda.  ;D
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde arkadaslar sol tarafta hyesil harita var ordaki herhangi bir yesil daireyi secin. karsınıza ordaki üyeler çıkacak. bu üye adlarının sonuna gmail yada hotmail eklediğinizde host email adresi olusuyor. bir forum sitesinde gördüm bunuda. sanırım amerikan vatandasından cok turk vatandasına yaradı bu kampanya  ;D

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
verdigin link acılmıyor son 3 dk ;D

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
sabah saat 8 e kadar vakit var kirnak zaman farkını unutuyorsun  ;D