0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tebrikler
tebrikler balcalı garnier erkek bakımı bile olsa sürüp çekmem resmimi ama apple setide kışkırtıyor adamı ne vardıki içerikte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler balcalı garnier erkek bakımı bile olsa sürüp çekmem resmimi ama apple setide kışkırtıyor adamı ne vardıki içerikte apple setı olaydı ya i padli filan...ben telefondan önceki sonraki halimi cektım,bir de blogdaki yazıyı attım...kız baya oynamıs fılandır ki seti kazandı...ama kazananlar hep fotolu gonderenler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler balcalı garnier erkek bakımı bile olsa sürüp çekmem resmimi ama apple setide kışkırtıyor adamı ne vardıki içerikte apple setı olaydı ya i padli filan...ben telefondan önceki sonraki halimi cektım,bir de blogdaki yazıyı attım...kız baya oynamıs fılandır ki seti kazandı...ama kazananlar hep fotolu gonderenlerbende sen apple seti kazandın sandım ya gerçi bayanlar için krem setide iyi hediye sayılır yani yok ya nerde bende o kadar şans...neyse kı cok sevdıgım bır urun 1 yıllık krem ıyıdır umarım 10 tane gonderırler