12. olmuşum.Yedek,şans işte,teselli hediyesi olsaydı bari.
yapan uğraşan insanların yorumlarını bile yayınlamazsanız ilgi göstermezler tabii, bari yorumları yayınlasaydınız,emek vermiş uğraşmışlar deseydiniz. Facebook ta da hayranı oldum izledimde ayrıca ama blogda yayınlamak ekstra yapmıştım kabul etmemişsiniz. İki şartıda yapmıştım oysaki ... Demekki luzumsuz yapmışım, uğraştığıma değmezmiş
daha bitmemiş ki kampanya yaww...devam ediyo ama yorumlarıda yayınlamış.anlamadım ben nasıl olcak şimdi.bu arada benim yorumum yayınlanmamış yaa sinir oldum.neden acaba
Hangi isimle yorum yaptınız? Blogu olmayıp da aynı ip adresinden 2-3 ayrı isimle yorum yapanlar vardı. Onayladığım yorum kadar sildiğim de oldu.
nur adıyla yorum yaptım.blogumdada bahsetmiştim.blogumun linkinide vermiştim:(ama yayınlamamışsınız.bu arada diğer hediyelerde çok güzeldi.keşke biraz daha bekleseydiniz:((çok istemiştim ama kazanamadım.ve üstüne üstlük yorumumda yayınlanmadı
yapan uğraşan insanların yorumlarını bile yayınlamazsanız ilgi göstermezler tabii, bari yorumları yayınlasaydınız,emek vermiş uğraşmışlar deseydiniz. Facebook ta da hayranı oldum izledimde ayrıca ama blogda yayınlamak ekstra yapmıştım kabul etmemişsiniz. İki şartıda yapmıştım oysaki ... Demekki luzumsuz yapmışım, uğraştığıma değmezmiş 
Bir de siz yapın böyle bir yarışma da sizi de görelim. Şartları taşımayan hiçbir yorumu onaylamadım. Sizinki de onlardan biriymiş demek ki...
Vay be üzerinden yaklaşık 5 sene geçmiş. Şimdi o blogum da kapalı. Bu ve benzeri kampanyaları bedavayasiyoruz.net üzerinden de takip edebilirsiniz artık.