0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
adres vermişmiydik
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNası bi mallık bı ya kampanya başladı on dk sonra yaptık yokuz aynı durumdayız bende hemen yaptım ama yokumilk başvuran 50 ye yakın arkadaşımdan hiç birisine çıkmadı, bu demek oluyor ki, özellikle, ilk başvuranları seçmemişler, büyük ihtimal, çekiliş ile, belirlediler.oyunu oynama şartı da vardı.. belki oynamayanlara çıkmamıştır?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNası bi mallık bı ya kampanya başladı on dk sonra yaptık yokuz aynı durumdayız bende hemen yaptım ama yokumilk başvuran 50 ye yakın arkadaşımdan hiç birisine çıkmadı, bu demek oluyor ki, özellikle, ilk başvuranları seçmemişler, büyük ihtimal, çekiliş ile, belirlediler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNası bi mallık bı ya kampanya başladı on dk sonra yaptık yokuz aynı durumdayız bende hemen yaptım ama yokum
Nası bi mallık bı ya kampanya başladı on dk sonra yaptık yokuz
futbol topu bugün geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfutbol topu bugün geldigözün aydın hocam, nasıl beğendin mi topu ?
yarın kargolar yarım gün çalışıyor dağıtım falan olmaz boşuna bekleme