Gönderen Konu: rossmann bayram indirimleri  (Okunma sayısı 2020 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
rossmann bayram indirimleri
« : 25 Eylül 2014, 12:27:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

arkadaşlar rossmann kozmetik olarak bayram indiriminin ilk ayağını bugün açıklamış
özellikle rival de loop serisini denemenizi tavsiye ederim
diğer kozmetik firmaları %40larda rossmann %50de çoğu şeyde ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim.
en basit örnekle rival de loop cc krem muhtemelen 4,95 civarındadır fiyatı denemek isterseniz ten renginize uyarsa deniyebilirsiniz.
seyahat boy ürünleri var rival de loop onlarda 1,5-2tl civarına gelmiştir.(çift fazlı göz temizleyicisi,makyaj temizleme sütü) makyaj temizleme mendillerini ben geçen sene 10 tane olanlarını 75 kuruş gibi komik bir rakama almıştım güzeldide.
alterra serisi için ama kesin bir şey söyliyemem size organik üretimli ama cream make up görselinde olan ürünü almıştım bişiciklere yaramamıştı benim cildimde.ayrıca yüz makyaj temizleme mendilleride çok aman aman bişey çıkmamıştı benim cildim hassas ama o yüzden herhalde yaramadı bana.
rival de loop young serisinde indirim henüz yapmamışlar o seride 4lü kapatıcı var harika bişeydir.tüm yüz kusurlarınızı tek palette kapatabiliyorsunuz ayrıca aydınlatıcı vardı içinde onun fiyatıda eğer %50 yaparsa son dakika indiriminde 4-4,5tlye felan geliyordu kesinlikle kaçırmayın.
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)