0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy vermemi isteyenler arkadaşlar linklerini mail atsın bu konunun ilk mesajında toplu halde bulunuyoruz...ordan verebilirsin
oy vermemi isteyenler arkadaşlar linklerini mail atsın
Benim oy vermem sınırsız olmuş, o kadar oy verdim hiç bitmiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim oy vermem sınırsız olmuş, o kadar oy verdim hiç bitmiyor 2. dönemde de ben sınırsızdım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim oy vermem sınırsız olmuş, o kadar oy verdim hiç bitmiyor 2. dönemde de ben sınırsızdım.hiç haberimiz yoktu. ayrıca oylarınızı verdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim oy vermem sınırsız olmuş, o kadar oy verdim hiç bitmiyor 2. dönemde de ben sınırsızdım.hiç haberimiz yoktu. ayrıca oylarınızı verdim Sürekli yazdım ve silindiii,maalesef,duyanlara da verdim zaten ,bilen biliyor.
arkadaşlar itina ile oy verilir. bu baslıga ne kadar yazmıs üye varsa oy verdim. vermediklerim özelden yazsın.