0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
destek isteyen varsa özelden mesaj atsın daha oy hakkım var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindestek isteyen varsa özelden mesaj atsın daha oy hakkım var LEGOLAS...Neden ısrarla 1 puan veriyorsun anlamıyorum?,Ha 1 puan ha 3 puan,ne yapmaya çalışıyorsun?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindestek isteyen varsa özelden mesaj atsın daha oy hakkım var LEGOLAS...Neden ısrarla 1 puan veriyorsun anlamıyorum?,Ha 1 puan ha 3 puan,ne yapmaya çalışıyorsun? nerden biliyim senin resmin olduğunu 1 çekiliş hakkı kazandın daha ne istiyorsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindestek isteyen varsa özelden mesaj atsın daha oy hakkım var LEGOLAS...Neden ısrarla 1 puan veriyorsun anlamıyorum?,Ha 1 puan ha 3 puan,ne yapmaya çalışıyorsun? nerden biliyim senin resmin olduğunu 1 çekiliş hakkı kazandın daha ne istiyorsun Demek ki sen oylarını forumdaki arkadaşlara değil,braun-cruzer den rastgele veriyorsun ki bu da hoş değil.!