ikbal gürpınar sunuculuğunu yapıyor. çok daha kaliteli proğramlar yapan bir isimdi. böyle proğram neden yaptı anlamış değilim. inşallah kendine yakışır proğramlarla karşımıza gelir. 
para hocam para.. başka ne olacakki... bi trt bi kanal 7 de kadın baktı ikiside olmayına stv ye geçiyor.
anaaaa yeni gördüm

böyle oldum...
nedir bu milletin canlı yayında yaşadıkları yahu...
akıl alır gibi değil.güleriz ağlanacak halimize...
mahalleden bir abi gitmişti fakir garip biri.ağlatmak için birşeyler içiriyorlarmış..bu tür programlara inancım kalmadı.ayrıca bugün de seda sayan'ın programındaki skandal ortaya çıkmış.programa çıkardığı kişiler bir ajans'ta çalışıyormuş...iyice işin ucu kaçıyor...
mahalleden bir abi gitmişti fakir garip biri.ağlatmak için birşeyler içiriyorlarmış..bu tür programlara inancım kalmadı.ayrıca bugün de seda sayan'ın programındaki skandal ortaya çıkmış.programa çıkardığı kişiler bir ajans'ta çalışıyormuş...iyice işin ucu kaçıyor...
aaa bunu bilmiyordum bak..
ben nette gezinirken öylesine açık tv seda konuşup duruyor..
şimdide çıkarmış 3 dede evlendircem deyip duruyor

bu kanallarında cılkı çıktı peeh
hakllısın otelci para olunca herşey değişiyor.
ikbal hanımın yemek programında ki konyalı hanımla yaptığı su böreği aklıma geldi.anasının kuzusu diye ünlü olmuştu anne ogul.... nerde o programdaki kalite....ikbal hanıma geçmiş olsun diyelim bari....
zaten artık bu tarz programlarıda izleyen kalmadı sanırım iş iyice abartılmaya başladı insanlar anladı artık neyin ne olduğunu