Arkadaslar paylasamamis olabilirim bu yarışmaya katildinizmi guvenilirmi acaba....
Not: Kargo bedeli il ve ilçeye ürün ağırlığına göre
7 TL ile 19,90 TL arasında değişmektedir...
TEKTAŞ TK7010
TEKTAŞ TK7011
TEKTAŞ TK7012
TEKTAŞ TK7013
TEKTAŞ TK7014
TEKTAŞ TK7015
TEKTAŞ TK7016
TEKTAŞ TK7017
TEKTAŞ TK7018
HEMEN CEVAP VER KAZAN!
Bilkazan.co Tüm Hakları Saklıdır. Sorumuza DOĞRU Cevap Veren Tüm Ziyaretçilerimize piyasada 100TL Değerinde Ürünler ücretsiz gönderilecektir.Firmamız ürün tanıtımı yapmak isteyen firmalara kampanya hizmeti sağlamaktadır.Her ürün için kampanya adet miktarı 500 adettir. BİLKAZAN Kampanyası Sadece 30.09.2014 Tarihine Kadar Noter Onaylı Olup Doğru Cevabı Bilen Kişiye KARGO ULAŞIM Ücreti Karşı Ödemeli Olmak Suretle Gönderilecektir.Başka bir ücret talep edilemez. Kampanyamızdan Faydalanabilmek İçin Doğru Cevabı Vermelisiniz. Bilgi Platformu BİLKAZAN Sunumudur.
bu bil kazan sitesi insanları kandırmaktan ve paranızı almaktan başka bir halta yaramıyor buda dolandırıcılığın ayrı bir versiyonu sakın kanmayın benden söylemesi buradan emin olun düzgün şeyler gösterip fiyatlarını abartıp kapınıza birde dalga geçer gibi 1 tl lik bişey gönderiyorlar ödediğiniz kargo parasıda cabası bu tarz sitelere itimat etmeyin kargonuz geldiğinde üzülürsünüz ve sorununuzu anlatmaya karşınızda bir muhattap bulamassınız benim başıma geldi bende uyarması karar sizlerin mutlu pazarlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinyorumdan kopyaladım henüz yazılmış
Tesekkurler bende zaten kargo ücretli olunca pek güvenmedim genelde insanlara boyle birseyler satmış oluyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinAlıntıdır:
Bilkazan.com hakkında şikayetim var. Sitesinde çok kolay bir soruyu doğru bildiğiniz taktirde size sadece kargo ücreti ödeyerek piyasa değeri 100-TL olduğu söylenen bir yüzük gönderileceği söyleniyor. Soruyu cevaplıyorsunuz ve size modelini seçmeniz için 9 farklı modelde yüzükten biri ve parmak ölçüsünüz seçtiriliyor.
Buraya kadar okey ancak iki-üç gün içinde gelen yüzük kesinlikle sizin sitede seçtiğiniz veya modeller içinde olan yüzük değil ve parmak ölçünüzden çok farklı bir ölçü gönderiliyor. Ben bu sitenin mağduruyum ve firma bana yaşattığı bu hatayı düzeltmediği taktirde kesinlikle kendisini ve yetkilileri mahkemeye vereceğim.