Gönderen Konu: Genpa "Okula Dönüş" kampanyası  (Okunma sayısı 1150 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nzengin

• Yeni Kampanyacı
  • *
Genpa "Okula Dönüş" kampanyası
« : 08 Eylül 2014, 10:28:46 »
"Okula Dönüş" kampanyamız başladı... Yaratıcılığınızı konuşturma vakti.

Sizden istenilen her yaz dönemi sonunda okul başlamadan ailenizden duymuş olduğunu ilginç, esprili nasihatları yazmanız. İnternet üzerinden alınan mesaj değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yarışma sonunda yedi (7) gün içinde, yarışma özel jürisi tarafından tüm sözler başarı kriterlerine göre değerlendirilecek, en başarılı üç (3) söze Samsung T3120 Galaxy Tab 3 8.0 Tablet ödülü verilecektir.

Yarışmaya katılmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Yarışma ile ilgili her türlü sorunuz için mesaj atabilirsiniz. Yarışma için kullanılan görselde yer alan mesajlar örnek amaçlı olup, yarışmaya dahil değildir.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Genpa "Okula Dönüş" kampanyası
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2014, 10:32:04 »
Bu genpada o kadar güzel şeyler yazıyorum yok olmuyor..hayır pek tanıdığa da çıkmıyor bir kere kampanyacilardan esra'ya çıktı okadar.yazıları iyi olan jürini yarışmalarda genelde kazanan isimlerin hiç biri daha bu genpadan kazanamadı.o yüzden acaba jüri diyip çekilişle mi yapıyorlar yadda kampanyaciları eliyorlar mı diye düşünmeye başladım
izgim

Çevrimdışı nzengin

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 08 Eylül 2014, 10:40:11 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu genpada o kadar güzel şeyler yazıyorum yok olmuyor..hayır pek tanıdığa da çıkmıyor bir kere kampanyacilardan esra'ya çıktı okadar.yazıları iyi olan jürini yarışmalarda genelde kazanan isimlerin hiç biri daha bu genpadan kazanamadı.o yüzden acaba jüri diyip çekilişle mi yapıyorlar yadda kampanyaciları eliyorlar mı diye düşünmeye başladım

Sanma yarışma koşullarında jüri değerlendirmesi yazıyor. Çekiliş olsa noter vb. süreçler devreye girer. Adamların elinde mili piyango süreci var. Şans belki güler :)

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2014, 16:42:25 »
2 yıl önce ben kazandım netbook yine jurili bir kampanyadan o gün bu gündür hep katılıyorum ama bir daha olmadı.Hatta kazandım adres yolladım ertesi gün geldi hediyem çok hızlılar.Tekrar beğenilmek ümidiyle  ;)
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana