Haklı olabilirsin, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim gonzales. Bol şanslar..!
Şanlı sülalesi bastır yavrularım kim tutar sizi
nasıl yapıosunuz bilmiorum ama resimlerininzin linklerini özelden gönderin oy vericem istiyene
evet kim tutar yahuu:)
bence bu sistem oylarınıda sonradan siliyorlardır.
bu birinci dönemin sonundada oldu ve bu sebepten ilk 10 girip 7.liğe kadar çıkan bile olmuştu. hatta yanlış hatırlamıosam ödül bi kazand bu kişi.
bu arada msj gönderen herkese oy vermeye çalıştım. gözden kaçırdığım varsa tekrar msj çeksin. şimdi çıkmak zorundayım işe gidicem. akşam 11de gelicem malesef, o zaman verebilidiğim kadar yine oy vermeye çalışırım istiyene. kolay gelsin hepinize;)))
Bu yarışmada çekilişle hediye veriliyor yazıyor ancak oylama var. Oylamanın sebebi neymiş bilen varmı? Oylamalı yarışmalara arkadaş sayımı bildiğimden ve destek istemediğimden dolayı katılmamda. Eğer oylama öylesine ise katılacağım o yüzden soruyorum. Bir de puan nasıl toplanıyor. Katılım koşullarında göremedim.
Bu yarışmada çekilişle hediye veriliyor yazıyor ancak oylama var. Oylamanın sebebi neymiş bilen varmı? Oylamalı yarışmalara arkadaş sayımı bildiğimden ve destek istemediğimden dolayı katılmamda. Eğer oylama öylesine ise katılacağım o yüzden soruyorum. Bir de puan nasıl toplanıyor. Katılım koşullarında göremedim.
oylamaya göre cekiliş sayın artıyor
Resimlerin çoğu ünlülere ait. Bence çok saçma bir yarışma olmuş. Haksız kazanç var. Kendi resmini koyupta kazanamayanların yerine ünlü resmiyle kazananlar olacaktır. Netten resim bul yükle kazan.
sadece o olsa iyiydi

sen katıl hemen bugun son 2.dönem bitiyor oy verebilirsin istediğin kadar
bende fax gonderrdim ama hiç bi cvp fln yok, ulastı fln diye bi karslık verir insan

mailde attım yine cvp yok