bunu daha önce yapmalıymışız şimdi ilgileneceklerine eminim 4000 oy bir günde alındı eğer susarsak bu şekilde devam edecek bende iletişim kısmından kardeşim ve kendi adıma yazdım
kampanyayı düzenleyenler denetlemiyormu bunları

saldım çayıra hesabı bir kampanya yapıyorlar

yada biliyorlar , kimse ses cıkarmıyo diye uraşmak istemiyorlarmı...
kaş yapiim derken , göz çıkarıyorlar ,, firmayı ürünü tanıtak derken tam tersi oluyor.. en iyisi braun a bi mail atmak
atiim bi tane
bende gerekli savunmamı siteye ilettim. siz çoktan günah keçisi ilan etmişiniz beni. kimsenin orkutla özlemi gördüğü yok zaten. herkez bana takmış. devam edin arkadaşlar. siz burda beni çekiştirirken ben msnde ve facete puan kazanıcam sora kazandığım puanları bi anda alıcam. siz yine yazarsınız yaw nası arttı 2 saatte bu 1000puan 2000 puan dersiniz
valla ben geçen sonuçlar açıklanmadan yazdım siteye hileli oylar silinsin diye kimse kusura bakmasın bunda da yazcam bir dünya emek verip birbirimize yardım ediyor tek tek oy topluyoruz ama millet almış başını gitmiş suyunu çıkarmış işin
Yahu baştan hata yaptı braun.Hile yapanların puanını silmekle uğraşacağına diskalifiye et bakayım bikaç kişiyi ondan sonra göreyim kim hile yapabiliyor.
ben onuda yazdım merak etmeyin arkadaşlar haksız oylarım varsa silinsin yazdım. inanmayan alursa siteyi aradığınızda sorun bu kullanıcı size böyle söyledimi deyin. zaten o puan silinme olayı olmasa ben 10000 lerde olucaktım. belkide geçicektim. direk resmim silindi 300mü 400 mü puanım gitti kimse sesini çıkarmadı.
yeni üyeler haberiniz olsun buna kulak verin. siteye görüntü olsun die kişi fotosu dışında ne bilim bi çizgi karakteri fotosu falan eklerseniz bide puanınız yüksekse hiç acımıolar siliolar dikkat edin.
Ben puan silinsin,foto silinsin demedim,hile yapanın direk üyeliği silinsin bir daha da üye olamasın...
Arkadaşlar bişey oldu demyorumda.Tartışma çıkmasın olurmu.
Bende rahatsızım ancak yapılacak şeyleri bildiğim halde üşeniyorum ne yalan söyliyim.

bende geçen dönemden bundan dolayı sikayetciydim, ama hile yapanlar en güzellerini kazandi..
neyse bunada sükür
evet pelincim ben 1 tane kazansam Allah yiyeceğidim valla . Ama olmadı işte . İnşallah bu sefer ad soyad sallayarak üyelik açanlar gereksiz meşgul etmezler de hak yerini bulur. Herkes aç çok tanıyor isimleri artık