beyler bilmiyenleriniz için sölüorum tekrar o ömer şanlı benim. benim hakkımda bilip bilmeden bişiler yazmışınız. sorarım size o site ve o kampanya için günde kaç saatinizi yada belki sizin için kaç dakikanızı ayırıonuz?? aynı şeyi bana sorarsanız günde en az 9 saatim aynı sitede aynı şeyi yaparak geçio(bakın msjı saat kaçta yazıom, saat 11 den beri uğraşıodum sitede).nie bu kadar uğraşıorum çünkü çıkmıcak biliorum ama o laptopu en çok istiyenlerden biriyim. çevrem hakkında laf söliyen arkadaşada cvbım evet geniş hemde acayip geniş. en az bi130 personeli olan bi yerde çalışıorun ve üstüne üstlük tanıdık tanımadık günde en az bi 200 müşteriyle uğraşıorum.sen düşün artık ne kadar geniş çevrem. son olarak yarışma hakkında bişi söliyim bazen puanlarımız nie silinio die merak edionuz dimi. silinme sebeplerinden biri üyelikte sallama adres yazılması veya saçma sapan bişi yazılması. bu benimde başıma geldi. zaten bu puan silme muhabbeti olmasaydı benim puan 9 10 binlerde falan olcaktı heralde. emin olun sadece sizin başınıza gelmio bunlar...