Bağlanılan Hatırlatmalar

• Braun 1. Çekiliş Sonuçları: 09 Kasım 2009
  • Braun 2. Çekiliş Sonuçları: 23 Kasım 2009
  • Braun 3. Çekiliş Sonuçları: 07 Aralık 2009

Gönderen Konu: Braun Tarzını Yarat  (Okunma sayısı 58991 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nazenn

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Braun Tarzını Yarat
« Yanıtla #190 : 01 Kasım 2009, 01:43:56 »
Aslında üzülmek değilde sinirlendim sanırım  :-[
Ayrıca teşekkür ederim desteğiniz için :)

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #191 : 01 Kasım 2009, 01:47:25 »
İlk 10 dan kazanan çıkmazsa şaşırmam ;D

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #192 : 01 Kasım 2009, 01:50:53 »
evet bende ilk 10 dan birine çıkacağına inanmıyorum  ;D şans eseri ilk 10 dayım.. ve çıkmayacak biliyorum  :D
hevesim kaçtı salladım artık 8)
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #193 : 01 Kasım 2009, 01:57:56 »
ben anlamıyorum çekilişle diye yazıyor kurallarda.tamam ne kadar fazla oy alırsan o kadar çok hakkın oluyor.ama bu hırs nedir  ??? ???bazen de işi şansa bırakmak lazım değil mi:)

Çevrimdışı gonzales

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #194 : 01 Kasım 2009, 04:24:12 »
beyler bilmiyenleriniz için sölüorum tekrar o ömer şanlı benim. benim hakkımda bilip bilmeden bişiler yazmışınız. sorarım size o site ve o kampanya için günde kaç saatinizi yada belki sizin için kaç dakikanızı ayırıonuz?? aynı şeyi bana sorarsanız günde en az 9 saatim aynı sitede aynı şeyi yaparak geçio(bakın msjı saat kaçta yazıom, saat 11 den beri uğraşıodum sitede).nie bu kadar uğraşıorum çünkü çıkmıcak biliorum ama o laptopu en çok istiyenlerden biriyim. çevrem hakkında laf söliyen arkadaşada cvbım evet geniş hemde acayip geniş. en az bi130 personeli olan bi yerde çalışıorun ve üstüne üstlük tanıdık tanımadık günde en az bi 200 müşteriyle uğraşıorum.sen düşün artık ne kadar geniş çevrem. son olarak yarışma hakkında bişi söliyim bazen puanlarımız nie silinio die merak edionuz dimi. silinme sebeplerinden biri üyelikte sallama adres yazılması veya saçma sapan bişi yazılması. bu benimde başıma geldi. zaten bu puan silme muhabbeti olmasaydı benim puan 9 10 binlerde falan olcaktı heralde. emin olun sadece sizin başınıza gelmio bunlar...

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #195 : 01 Kasım 2009, 04:39:10 »
saygı değer; @gonzales aşağıdaki resimler (prnt scrn) lar sana oy veren kişiler, eğer bilmediğimiz birşey varsa söyle ama hakısz olupta kendini haklı göstermeye çalışma hea unutmadan Altız (6 tane bir birine benzeyen ama isimleri dğeişik) arkadaşların varsa affola şimdi diyorsunki benim arkadaşlarımın hepsi birbirine benzer ama isimleri değişiktir bu forumdada keriz çoktur yerler diyorsun. Emin ol öyledir emin ol dünyanın en akıllı insanlarına taparım ben  ;)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı nopan1c

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Club Life...
    • http://yfrog.com/8b31413116809308358286100g
« Yanıtla #196 : 01 Kasım 2009, 04:46:14 »
saygı değer; @gonzales aşağıdaki resimler (prnt scrn) lar sana oy veren kişiler, eğer bilmediğimiz birşey varsa söyle ama hakısz olupta kendini haklı göstermeye çalışma hea unutmadan Altız (6 tane bir birine benzeyen ama isimleri dğeişik) arkadaşların varsa affola şimdi diyorsunki benim arkadaşlarımın hepsi birbirine benzer ama isimleri değişiktir bu forumdada keriz çoktur yerler diyorsun. Emin ol öyledir emin ol dünyanın en akıllı insanlarına taparım ben  ;)

Muahhaa Süpersin  ;D

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #197 : 01 Kasım 2009, 04:52:27 »
bende kaldım 58 miydi 60 mıydı neydı bıraktım artık tarzını yarat bıttı benım ıcı yapabılecegım bıesey yok bende cok ıstıyorum laptopu ama okadar hedıyelerden hıc bırınden umıtlı deılım ama kısmet artık demedende gecemıcem

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #198 : 01 Kasım 2009, 05:06:22 »
şu puan dilenen kişinin söyledikleri çok komik geldi bana birde evet zaman harcadığı doğru fake hesaplar açmak için uzun zaman lazım  ;D kimi kandırıyosun acaba kendinimi bizimi  ;D

Çevrimdışı mizmiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #199 : 01 Kasım 2009, 09:07:09 »

yorum yapmıcaktım ama buna  gülmeden edemicem  , süpersin ;D