0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konuda 1 tane bile mesajım yoktu. Çünkü 1 katılım yapmıştım o da kaydoldu mu olmadı mı onu bile bilmiyordum. Bugün eve geldim, hanım dediki sana şey geldi, ney geldi. Baktım everydayme kağıdı. Ben de sandım febreze geldi. Meğer ps4 gelmiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu konuda 1 tane bile mesajım yoktu. Çünkü 1 katılım yapmıştım o da kaydoldu mu olmadı mı onu bile bilmiyordum. Bugün eve geldim, hanım dediki sana şey geldi, ney geldi. Baktım everydayme kağıdı. Ben de sandım febreze geldi. Meğer ps4 gelmiş yok artık sen şakamısın abicim ya git 2015 te gözükme bize
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefonda yaz zamanından kazandınız demişlerdi i pad beklerken bana da az önce ps4 geldi ama daha iyi oldu oğlum ps4 istiyordu , çok mutlu oldu tebrikler heralde herkese ps4 geliyor.İpadleri uçurdular mı ne?
telefonda yaz zamanından kazandınız demişlerdi i pad beklerken bana da az önce ps4 geldi ama daha iyi oldu oğlum ps4 istiyordu , çok mutlu oldu