KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI
1. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 05/06/2014 tarih ve 40453693-255.01.02/1862-4689 sayılı izni uyarınca düzenlenmektedir.
2. Kampanya 15/06/2014 (Saat 00.01) – 12/12/2014 (Saat 23.59) tarihleri arasındadır.
3. Kocaeli ilinde bulunan İzgaz A.Ş.ye ait gaz tüketim faturasını, İzgaz A.Ş. ‘nin anlaşmalı olduğu bankaların (Akbank, Albaraka Türk, Bank Asya, Denizbank, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, HSBC, ING Bank, İş Bankası, Kuveyt Türk, TEB, Türkiye Finans, Vakıfbank, Yapıkredi Bankası, Ziraat Bankası) otomatik ödeme kanalıyla ödeyen ve gaz kullanım sözleşmesi olan abonelere her ödedikleri fatura için 1 çekiliş hakkı (kampanyaya katılım 6 çekiliş hakkıyla sınırlıdır) verilecektir.
4. Otomatik ödeme talimatını 2014 yılı içerisinde iptal ettirmiş olanlar bu kampanyadan yararlanamaz.
5. İzgaz çalışanları, tüzel kişiler, resmi kurum ve kuruluşlar, merkezi sistemler ve işyeri mülk sahibi gerçek kişiler ile 18 yaşından küçükler düzenlenen piyango ve çekilişe katılamazlar, katılmış ve kazanmış olsalar dahi bu ikramiyeleri verilmez. Bu kişi yerine yedek talihliye hediye verilir. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.
6. Çekiliş 30 Aralık 2014 tarihinde Saat 14:30’da İZMİT GAZ DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İZGAZ Genel Müdürlük Binası Eğitim Salonu Cumhuriyet Mah. Salim Dervişoğlu Cad. No: 4 Plajyolu İzmit / KOCAELİ adresinde noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Noter huzurunda yapılacak olan çekiliş; İzgaz Abone Bilgi Yönetim Sisteminden (ABYS) alınacak bilgilerle, kampanyaya katılım şartını yerine getiren katılımcıların ad-soyad, adres bilgilerine hak ettikleri kadar 1’den itibaren sıra numarası verilerek oluşturulan çekiliş listesinin kayıtlı olduğu CD de belirtilen toplam katılımcı sayısının rakam hanelerini kapsayacak kadar numaralı toplarla çekilmesi suretiyle gerçekleştirilecektir. Asıl talihli belirlendikten sonra aynı şekilde aynı sayıda yedek talihli belirlenecektir.
7. Bu çekilişle 1 kişiye Körfez Kavanium Sitesi’nden 1 adet 2 oda 1 salon (kat irtifaklı) daire verilecektir.
8. KDV ve ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliye aittir.
9. Çekiliş sonuçları 06 Ocak 2015 tarihinde Özgür Kocaeli gazetesinde ve İzgaz web sitesi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet adresinde yayınlanacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden İzgaz İzmit Gaz Dağıtım San. Tic. A.Ş sorumlu tutulamaz. İkramiye kazanan asil talihli en geç 21 Ocak 2015, yedek talihlinin ise 05 Şubat 2015 tarihine kadar kimlikleri ile İzgaz A.Ş. Cumhuriyet Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi No: 4 Plajyolu İzmit Kocaeli başvuru yapmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar başvurmayan asıl talihli ikramiyeyi almaya hak kazanmayacaktır. İkramiyenin son teslim tarihi 28 Şubat 2015’tir.