Tebrikler herkese
Forumda yeniyim ama kazananlar listesi hep aynı oluyor nedense peker, pekergil , pekin, akdemir,
Ben bu pekin ile akdemirin aynı kişiler olduğunu buldum kızlık soyadını kullanıyor bir sürü hesabı var facebokkta yani gözünü hırs bürümüş her kampnyada sahte hesaplar kullanarak kazanmış insanların hakkını yemek iyi değildir akdemir ve pekin ailesi forumda yeni olduğum için tanımıyorum bu kişileri ama iyi bir hareket değil hep siz kazanmayın başkalarıda kazansın..
asla savunmak degıl ama eger yarısmada pek cok kısıye dıyorlarsa ınsanlar tum aılesıne katılır ki o dedıgınız kişinin aılesı de hepsıne katılıyor...bırının hakkını gasp edıyor mu ? olmayan ısımlerle yarısmaya katılıyor mu? hadı onu da gectım fakelerle dolu begenıler 3000 4000 lerle bır yerı kazanıyor mu? hayır...garnıer 10000 kişiye verdı tum aıleme yaptım! yıne yaparım,bu da kımseyı ılgılendırmez, cunku herkesı hedıyeyle hem mutlu etmeyı sevıyorum hem de o cok sevdıgım bır urun...
hırs baska bısey sahtelık baska bısey... oyle begenılı yarısmalarda programlarla cosmuslara laf edın, benım de aılem kalabalık ve kuzenlerıme dahıl katılmaya devam edıcem...
bu benım gorusum savunmak degıl,sızle de aynı dusundugum konu olsun yıne yazarım