Gönderen Konu: Falım kazanlar  (Okunma sayısı 3816 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Falım kazanlar
« Yanıtla #10 : 12 Ağustos 2014, 10:38:21 »
evet varım konu açılır açılmaz yaptıydım öyle başkada yapmadım erken yapmanın faydası sanırım çıkmış

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 12 Ağustos 2014, 10:42:09 »
ben de ilk 4 gun yapamamistim son 3 gun sadce 9 cekilis hakkıyla esime cikmis
2. ve 3. donem 21de 21 hakkim var hadi hayirlisi ;)

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 12 Ağustos 2014, 10:51:32 »
ben 50 kişi görüyorum doğru mu ?

bu arada tebrikler arkadaşlar  :)

Çevrimdışı kampanyacı7

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #13 : 12 Ağustos 2014, 11:36:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben 50 kişi görüyorum doğru mu ?

bu arada tebrikler arkadaşlar  :)

Doğru ilk dönem kazananlar sakız  2. ve 3 dönem var daha bakalım çıkacak mı

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 12 Ağustos 2014, 11:43:57 »
kazananlara tebrikler
yaşasın ben kazanmamışım bu arada :) ben telefonu istiyorummmmmmmmmm
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 12 Ağustos 2014, 13:27:03 »
Offf bunun sonuclaridami tel de gozukmuo yha acilmiyor.kazananlara tebriklerr
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #16 : 12 Ağustos 2014, 15:00:06 »
Tebrikler herkese
Forumda yeniyim ama kazananlar listesi hep aynı oluyor nedense peker, pekergil , pekin, akdemir,

Ben bu pekin ile akdemirin aynı kişiler olduğunu buldum kızlık soyadını kullanıyor bir sürü hesabı var facebokkta yani gözünü hırs bürümüş her kampnyada sahte hesaplar kullanarak kazanmış insanların hakkını yemek iyi değildir akdemir ve pekin ailesi  forumda yeni olduğum için tanımıyorum bu kişileri ama iyi bir hareket değil  hep siz kazanmayın başkalarıda kazansın..

asla savunmak degıl ama eger yarısmada pek cok kısıye dıyorlarsa ınsanlar tum aılesıne katılır ki o dedıgınız kişinin aılesı de hepsıne katılıyor...bırının hakkını gasp edıyor mu ? olmayan ısımlerle yarısmaya katılıyor mu? hadı onu da gectım fakelerle dolu begenıler 3000 4000 lerle bır yerı kazanıyor mu? hayır...garnıer 10000 kişiye verdı tum aıleme yaptım! yıne yaparım,bu da kımseyı ılgılendırmez, cunku herkesı hedıyeyle hem mutlu etmeyı sevıyorum hem de o cok sevdıgım bır urun...

hırs baska bısey sahtelık baska bısey... oyle begenılı yarısmalarda programlarla cosmuslara laf edın, benım de aılem kalabalık ve kuzenlerıme dahıl katılmaya devam edıcem...

bu benım gorusum savunmak degıl,sızle de aynı dusundugum konu olsun yıne yazarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 12 Ağustos 2014, 15:02:25 »
Eğer emek verip, zaman ayırıyor ailesi adına katılıyorsa bunun adı sadece emektir.Sizde oturup aileniz adına katılın 2*2 :4 bu kadar basit
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı kampanyacı7

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #18 : 12 Ağustos 2014, 15:17:57 »
Tebrikler herkese
Forumda yeniyim ama kazananlar listesi hep aynı oluyor nedense peker, pekergil , pekin, akdemir,

Ben bu pekin ile akdemirin aynı kişiler olduğunu buldum kızlık soyadını kullanıyor bir sürü hesabı var facebokkta yani gözünü hırs bürümüş her kampnyada sahte hesaplar kullanarak kazanmış insanların hakkını yemek iyi değildir akdemir ve pekin ailesi  forumda yeni olduğum için tanımıyorum bu kişileri ama iyi bir hareket değil  hep siz kazanmayın başkalarıda kazansın..

asla savunmak degıl ama eger yarısmada pek cok kısıye dıyorlarsa ınsanlar tum aılesıne katılır ki o dedıgınız kişinin aılesı de hepsıne katılıyor...bırının hakkını gasp edıyor mu ? olmayan ısımlerle yarısmaya katılıyor mu? hadı onu da gectım fakelerle dolu begenıler 3000 4000 lerle bır yerı kazanıyor mu? hayır...garnıer 10000 kişiye verdı tum aıleme yaptım! yıne yaparım,bu da kımseyı ılgılendırmez, cunku herkesı hedıyeyle hem mutlu etmeyı sevıyorum hem de o cok sevdıgım bır urun...

hırs baska bısey sahtelık baska bısey... oyle begenılı yarısmalarda programlarla cosmuslara laf edın, benım de aılem kalabalık ve kuzenlerıme dahıl katılmaya devam edıcem...

bu benım gorusum savunmak degıl,sızle de aynı dusundugum konu olsun yıne yazarım

Katılmanın da bir sınırı vardır yok kızlık soyadıyla yok kocasının soy adıyla ufacık çocuk adına bile katılım yapanlar var kampnyalar T.C. kimlik no ile yapılsa bakın bakalım katılım nasıl olur o zaman şansları azalır böyle katılım yapanların IP kontrlu olsa neler olur neyse ben yeniyim sadece yazmak istedim yarası olanlar gocunur

Çevrimdışı serefen33

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #19 : 12 Ağustos 2014, 15:27:45 »
Tebrikler herkese

Katılmanın da bir sınırı vardır yok kızlık soyadıyla yok kocasının soy adıyla ufacık çocuk adına bile katılım yapanlar var kampnyalar T.C. kimlik no ile yapılsa bakın bakalım katılım nasıl olur o zaman şansları azalır böyle katılım yapanların IP kontrlu olsa neler olur neyse ben yeniyim sadece yazmak istedim yarası olanlar gocunur
Bir yeniye göre çok bilgilisiniz.Ben iki saattir alıntı yapmaya çalışıyorum.Şimdi yapabildim