Gönderen Konu: vichy 31.07.2014  (Okunma sayısı 1323 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
vichy 31.07.2014
« : 11 Temmuz 2014, 16:28:56 »
Tıklayın, Vichy ürünleriniz ile ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşın, hediye kazanma fısatı yakalayın! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 14:36:14 Gönderen: imgee »
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
Ynt: vichy
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2014, 16:33:47 »
1.      L’Oréal Türkiye Kozmetik San. ve Tic. A.Ş. (“L’Oréal Türkiye”) tarafından Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  adresli internet sitesi üzerinden “İdeal Yaşım” isimli uygulama ücretsiz olarak düzenlenmektedir.
2.      Uygulama 23.06.2014 tarihinde başlayıp, 31.07.2014 tarihinde sona erecektir. 18 (on sekiz) yaşından küçükler uygulamaya katılamazlar, katılmış ve kazanmış olsalar dahi, ödüller kendilerine teslim edilmeyecektir.
3.      Uygulamaya sadece Türkiye Cumhuriyeti’nde ikamet eden kişiler katılabilir. Ödüllerin teslimatı yalnızca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki adreslere yapılacaktır.
4.      Uygulamaya katılanlar katılım kurallarını ve gizlilik politikasını kabul etmektedirler.
5.      Katılımcılar kampanyaya sadece 1 (bir) kez katılabilirler ve sadece 1 (bir) hediye kazanabilirler.
B. Ödül

Kullanıcılar aşağıdaki şekilde ödül kazanabilir:

1.      Uygulama, katılımcının iletişim bilgilerini paylaşması ve ardından Vichy ürünleri hakkındaki yorumlarını paylaşmaları ile başlamaktadır.
2.      Formu eksiksiz olarak dolduran ve yorumunu yazan katılımcı, 1 (bir) çekiliş hakkı elde etmiş olur.
3.      Uygulamaya katılan kullanıcılar arasında 05.08.2014 tarihine Markera Çekiliş ve Org. Hizm. Tic. Ltd. Şti. Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sok. No:30/1 Şişli İstanbul adresinde yapılacak çekiliş sonucunda belirlenecek 50 kişiye, Purete Thermal Creme Mousse Temizleyici (“Ödül”) ve 50 kişiye Vichy Eau Thermale Termal Su (“Ödül”) hediye edilecektir.

C. Genel Koşullar:

1.      Ödül kazanan katılımcılar, çekilişin ardından 06.08.2014 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında ve Vichy Facebook fan sayfasında (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) duyurulacaktır. Ödüller, Ödül’e hak kazanan kullanıcıların bilgi formunda belirttikleri adreslerine gönderilecektir. Belirtilen adresin eksik olması ya da söz konusu kullanıcıya belirtmiş olduğu adreste ulaşılamaması nedeniyle iletilemeyen ödüller tekrar gönderilmeyecektir. Ödül hakkının kaybedilmesi nedeniyle L’Oréal Türkiye ve Sesli Harfler Reklam Tanıtım ve Yayın Hizm. San. ve Tic. A.Ş. aleyhinde herhangi bir hak iddia edilmeyecektir. Ödüllerin gönderimi L’Oréal Türkiye ve/veya Sesli Harfler Reklam Tanıtım ve Yayın Hizm. San. ve Tic. A.Ş. tarafından ücretsiz olarak kargo yolu ile yapılacaktır. Kayıp, hasarlı veya geç teslimatlarda L’Oréal Türkiye ve Sesli Harfler Reklam Tanıtım ve Yayın Hizm. San. ve Tic. A.Ş. sorumluluk kabul etmeyecektir.
2.      L’Oréal Türkiye ve Sesli Harfler Reklam Tanıtım ve Yayın Hizm. San.ve Tic. A.Ş., uygulamaya katılım sırasında oluşabilecek teknolojik veya teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu tutulamayacaktır. Katılımcı, uygulama aracılığıyla veya web sayfası üzerinden sayfanın, uygulamanın işlerliğini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek eylemlerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt etmektedir. L’Oréal Türkiye ve Sesli Harfler Reklam Tanıtım ve Yayın Hizm. San.ve Tic. A.Ş., Uygulama boyunca sonuçları etkileyecek şekilde bilişim teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen Kullanıcıların tüm haklarını hiçbir uyarı yapmadan sona erdirme hakkını saklı tutar. Katılımcıların uygulamaya katılım bilgilerinin doğruluğu konusunda ve uygulama kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta L’Oréal Türkiye ve Sesli Harfler Reklam Tanıtım ve Yayın Hizm. San. ve Tic. A.Ş. kayıtları esas alınacaktır.
3.      Katılımcılar, uygulamaya katılım için gerekli olan üyelik bilgilerini L’Oréal Türkiye ve Sesli Harfler Reklam Tanıtım ve Yayın Hizm. San. ve Tic. A.Ş. ile de paylaşmakta olduğunu kabul etmektedir. Katılımcılar ilgili etkinlik kapsamında paylaştıkları ad, soyad, telefon numarası, e-posta, adres vb. bilgilerin kaydedilmesine ve bu bilgilerin L’Oréal Türkiye ve L’Oréal’in iştirakleri ve Sesli Harfler Reklam Tanıtım ve Yayın Hizm. San. ve Tic. A.Ş. tarafından tanıtım amaçlı bildirimler için kullanılmasına ve/veya L’Oréal Türkiye tarafından verilen 3. kişilerce kullanılmasına izin verdiklerini kabul etmektedirler.
4.      Katılımcılar, Katılım Koşulları ve Gizlilik Politikası’nı kabul etmektedir. Katılımcılar işbu Katılım Koşulları ve Gizlilik Politikası ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesinin genel kullanım kurallarına ve gizlilik politikasına uygun davranmakla yükümlüdür. Bu doğrultuda Kullanıcılar, herhangi bir hak ihlali yaratmayacak şekilde davranmayı, yanlış ve yanıltıcı bilgi vermemeyi kabul ve taahhüt etmektedir. Katılımcıların uygulamayı kullanarak gerçekleştirdiği her işlem ve eylem ile gönderdiği her bilgi, görsel ve içerikten kaynaklanan hukuki ve cezai sorumluluk kendilerine aittir.
5.      Kampanyaya katılan tüm katılımcılar, Katılım Koşulları’nı okuyup kabul etmiş sayılır.
6.      Uygulama ile ilgili soru, öneri ve şikâyetler, 0850 221 33 95 numaralı telefon numarasına iletilebilecektir. İşbu telefon numarasından gelebilecek cevaplar L’Oréal Türkiye’yi herhangi bir taahhüt veya sorumluluk altına sokmayacaktır.
7.      İşbu uygulamaya L’Oréal Türkiye’de, L’Oréal Türkiye’nin bağlı şirketlerinde, Sesli Harfler Reklam Tanıtım ve Yayın Hizm. San. ve Tic. A.Ş. ve/veya Sesli Harfler Reklam Tanıtım ve Yayın Hizm. San. ve Tic. A.Ş.’in bağlı şirketlerinde, Markera Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. şirketinde çalışan kişiler kampanyaya katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi kendilerine Ödül gönderilmeyecektir. Uygulama sonucu ödüle hak kazanan Kullanıcılar, hediyelerinin tamamen veya kısmen, doğrudan ya da dolaylı biçimlerdeki nakit karşılıklarını talep edemez ve kazandığı hediyeyi değiştiremez. Kazanılan Ödül başkasına devredilemez veya Ödül’ün nakit karşılığı talep edilemez.
8.      Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nin 20.06.2014 tarihli ve 58259698-255.05.02/1996-5104 sayılı kapsam dışı izni ile yürütülmektedir.
9.      İşbu Katılım Koşulları’ndan doğan uyuşmazlıklarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir.

"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: vichy 31.07.2014
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2014, 01:09:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  kazananlara tebrikler
izgim

Çevrimdışı MERCAN67

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 06 Ağustos 2014, 13:28:52 »
Tebrikler

Çevrimdışı gunebakan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 06 Ağustos 2014, 17:35:55 »
kazananları tebrik ederim :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin