Gönderen Konu: Sana Ramazan'ın Yıldızı Sonuçları  (Okunma sayısı 15612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sana Ramazan'ın Yıldızı Sonuçları
« Yanıtla #110 : 12 Eylül 2014, 14:51:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bana gelmiş zile basmadan geri gitmiş kapıya kağıt bırakmışlar. Yurtiçi nefret ediyorum ertesi gün gittiğimde şubedende geri yollamışlar firmayla iletişim kurun diyorlar.  :(
aynen bende yurtiçiden nefret ediyorum. en güzeli aras evde olmayınca telle arıyolar ben mesela şubede bekletin diyorum bekletiyorlar yani.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #111 : 12 Eylül 2014, 14:53:49 »
bende en çok yurtiçinden memnunum.Evde bulamayınc telefon ile arayıp,bırakabileceğimiz biri var mı diye bile soruyorlar.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #112 : 12 Eylül 2014, 15:02:10 »
nerden geliyor gönderici neresi bilgi verebilicek olan varmı acaba?
isimle aratıyorum bulamıyorlar lanet kargoda nefret ediyorum bomonti şubesinden yurt içinin en bilinmeyen kargo şirketleri bile verildikten ertesi günü getiriyorlar bomonti ama kafasına göre takılıyor
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #113 : 12 Eylül 2014, 15:05:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
nerden geliyor gönderici neresi bilgi verebilicek olan varmı acaba?
isimle aratıyorum bulamıyorlar lanet kargoda nefret ediyorum bomonti şubesinden yurt içinin en bilinmeyen kargo şirketleri bile verildikten ertesi günü getiriyorlar bomonti ama kafasına göre takılıyor

YL-seval haraç-unilever  0216 636 77 08

yazıyor kutuda
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #114 : 12 Eylül 2014, 15:31:26 »
ben de yurtiçi kargonun burdaki şubesinden çok memnunum.. o kadar çok geliyolar ki zaten tanıyorlar artık.. biz yoksak kardeşime bırakıyo, o yoksa aynı caddede dayım var ona bırakıyo.. hatta tatile gitcez hiç kimse yok dediğimde normal süresinden fazla bile bekletebiliyor bazen kargoyu.. ve en erken dağıtıma gelen o bizim adrese sabah 10 buçukta gelmiş oluyor..

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #115 : 12 Eylül 2014, 15:49:02 »
Annem benden görüp yapmış kazanmış haberimiz yoktu ona geldi benim sandım baktım annemin. Borcamlar çok güzel. Aynı mahalledeyiz bana gelmedi
:)

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #116 : 12 Eylül 2014, 16:17:18 »
Arkadaşlar ne alaka bilmiyorum ama sana dengesizliğinde uçmuş durumda..evde olmayanların kargolarını hemen geri istetiyormuş kargo firmasından.bana gelen de sanadan borcammış ve geri iade edilmiş.firma geri gönderilmesini istemiş.böyle bir terbiyesizliğinin olamaz çok sinir oldum.yani kargo geldi anda evdeysen sorun yok ama ertesi gün kargocudan şubeden alacağında iptal edildi geri gönderdik diyorlar.böyle bir saçmalık varmı?
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #117 : 12 Eylül 2014, 16:23:56 »
Buarada kargo firmaları konusunda da yerine göre değişiyor bence..misal ofise gelen kargolarımda yurtiçi kargoyu seviyorum çünkü mutlaka ararlar yoksak tekrar sağolsunlar getirirler..yada güvenlikçiye teslim ederler..ama ev adresimde de en çok Aras kargoyu seviyorum çünkü onlarda sağolsunlar hamilelik dönemimde evde olmadığım zamanlarda hep rica ettim tekrar eve kadar kargomu getirdiler.
izgim

Çevrimdışı meryem428

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #118 : 12 Eylül 2014, 19:36:23 »
Ben böyle birşey görmedim evdeydim ama zil çalmadı. Kapıya yazı bırakıp gitmişler. Ertesii gün şube geri gönderdik yazıyor. İstese bırakır komşuma aşağıdaki dükkana ne telefon ne birşey aramak yok ama öyle bıktımki şubeden zaten şubenin telefonuna ulaşamıyorum açmıyorlar. Bugün müşteri hizmetlerini aradım ama kem-küm fatura numarası biz birşey yapamayız. Şubeyi şikayet ediyorum ilgilenicez diyorlar ama yapmazlar eminim. Gittii  giden gelmez geri acaba yukarıdaki numarayı arasakmı :)

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #119 : 12 Eylül 2014, 19:44:40 »
kargoda bildiğim kadarıyla bazı kurallar vardır
size bırakılan kağıttada yazar
kargo gelir sizi evde bulamazsa kağıt bırakır (bomontı yurt içi kargo hariç orası yol geçen hanı kimse bırakmaz ararsınız açmaz )
3 gün içinde siz kargonuzu almazsanız eğer kargo geri gider
şikayet vara dilekçe açın ben salı gününe kadar bekliyorum
gelmezse eğer ekran görüntüsünü aldım sana kazananlardan ismimin şikayet var'da direk şikayet açıcam
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)