Ankaralılar! Disney On Ice - Disneyland Macerası gösterisine çift kişilik davetiye kazanmak ister misiniz?
Bugün saat 12.00'de aşağıdaki linke tıklayarak Napolyon.com’a eşiyle birlikte üye olup, kampanyaya kaydolan ilk 10 kişi ve sonraki her 10. kişi, 17 Ekim 2010 saat 18.30'da Yeni Ankara Arena'da sahnelenecek olan Disney On Ice - Disneyland Macerası'na çift kişilik davetiye kazanıyor.
Acele edin, davetiyeleri kaçırmayın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
katılabilen var mı

İşleminiz yapılıyor, lütfen bekleyiniz...diyor dakikalardır
Ben yanlislik la ist icin basvrmusum gecen hafta aradilar beni ,durumu anlatdim oda ank. Gosterisine yaziyoruz sizi didi ,ariycaz tekrar didi. Yani benim biletim var:)
kesinlikle bu gosteriyi cocuklarınıza izlettirmeye calısın, cok guzel ve eglenceli
bende tt netten kazandın ve oğlumla cuma günü gittim abdi ipekçideki gösteriye çoooookkk güzeldi.çocuğu olanlar kaçırmasın derim
birde gidecek olanlara tavsiyem,yanınıza çocuğunuz için meyve suyu,çikulata ve özelikle patlamış mısır akmanız.orası acaip pahalı.meyve suları 4 tl.mısır ise küçük bir paket 16 lira.uçmuşlar anlayacağınız
birde gidecek olanlara tavsiyem,yanınıza çocuğunuz için meyve suyu,çikulata ve özelikle patlamış mısır akmanız.orası acaip pahalı.meyve suları 4 tl.mısır ise küçük bir paket 16 lira.uçmuşlar anlayacağınız 
maalesef bu dedigini yapamazlar çünkü içeriye giriste çantanızda ki suyu dahi alıyorlar

benim kızım çok su içer, onlarada dedim, burada içsin dediler. bu uygulama kötü, hiç sevmedim,
içeriden şişe değil 1 bardak suya 2 tl odeyip alıyorsunuz...
ama bu küçük ayrıntı gösterinin muhtesem olmasını engellemez tabi, siz yine de götürün çocuklarınızı
bak bunu bilmiyordum.eeee onlarda parayı böyle götürüyor demek