Gönderen Konu: Elit Çikolata: Tarifi sen de pişir, fotosunu gönder, her hafta çikolata hediye  (Okunma sayısı 945 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

İşte Ramazan'ın ilk tarifi: Kakaolu Muffin
Ramazan boyunca sayfamızdan paylaşacağımız tarifleri evinde hazırla, fotoğrafını ‪#‎soframtatlandı‬ hashtag'i ile Twitter ya da Instagram'dan paylaş; her hafta çikolata kazanacak kişi olma şansını yakala!
Her gün farklı tarif için takipte kal!

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Geçtiğimiz haftanın Elit Çikolata Madlen kazananı @bayan_noel oldu. #soframtatlandı hashtag'i ile tatlılarınızı paylaşın, siz de kazanın! :)

Geçtiğimiz haftanın Elit Madlen Çikolata kazananı belli oldu: @nurvesah tebrik ederiz! Adres ve iletişim bilgilerinizi "direct" paylaşım yolu ile ya da Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresi üzerinden en kısa zamanda bekliyoruz. :)

Geçtiğimiz haftanın Elit Çikolata Madlen kazananı @mercankoraz oldu. #soframtatlandı hashtag'i ile tatlılarınızı paylaşın, siz de kazanın! :)

Geçtiğimiz haftanın Elit Çikolata Madlen kazananı @mutfakartisti_ oldu. Katılan herkese teşekkür ederiz!
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ