Gönderen Konu: Hedef Çekilişten Kargosu Gelen Var Mı? Yardım Lütfen...  (Okunma sayısı 2397 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pdruzm

• Acemi Kampanyacı
  • **
Merhabalar;
Sizlerden bir ricam olacak. Benimle aynı durumu yaşayan başka üye var mı? Merak ediyorum.
Sorum şu: PTT Kargo ile Hedef Çekiliş Organizasyondan bir kargom gelmiş .Şehir dışında olduğumdan eşime de kargoyu teslim etmemişler. gelen kargo paketinin sadece göndericisi belli ama içeriğini bilmiyorum. Hedef Çekilişi aradığımda da bir ödülün asil ya da yedek talihlisi olabileceğim için bu bildirimin gelmiş olabileceğinden bahsedildi ama hangisi olduğunu öğrenemedim. Başvuru zamanını da geçirmek istemiyorum eğer bir ödül kazandıysam.
Size danışacağım şey ben hangi kampanyaya katıldığımı hatırlamıyorum. Çekiliş mi facebook uygulaması mı market çekilişimi nedir hatırlamıyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim? Hedef Çekilişten birkaç gün içinde kargo ile benim gibi  bildirim alan oldu mu? Ya da yakın zamanda açıklanan çekilişlerden hangisinden ne kazandım nasıl öğrenebilirim ? Teşekkür eder yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi Ramazanlar.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
Ynt: Hedef Çekilişten Kargosu Gelen Var Mı? Yardım Lütfen...
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2014, 14:12:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Merhabalar;
Sizlerden bir ricam olacak. Benimle aynı durumu yaşayan başka üye var mı? Merak ediyorum.
Sorum şu: PTT Kargo ile Hedef Çekiliş Organizasyondan bir kargom gelmiş .Şehir dışında olduğumdan eşime de kargoyu teslim etmemişler. gelen kargo paketinin sadece göndericisi belli ama içeriğini bilmiyorum. Hedef Çekilişi aradığımda da bir ödülün asil ya da yedek talihlisi olabileceğim için bu bildirimin gelmiş olabileceğinden bahsedildi ama hangisi olduğunu öğrenemedim. Başvuru zamanını da geçirmek istemiyorum eğer bir ödül kazandıysam.
Size danışacağım şey ben hangi kampanyaya katıldığımı hatırlamıyorum. Çekiliş mi facebook uygulaması mı market çekilişimi nedir hatırlamıyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim? Hedef Çekilişten birkaç gün içinde kargo ile benim gibi  bildirim alan oldu mu? Ya da yakın zamanda açıklanan çekilişlerden hangisinden ne kazandım nasıl öğrenebilirim ? Teşekkür eder yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi Ramazanlar.
Everday me tuppervare çekilişne katılmışmıydınız*Benim kardeşim oradan beyaz eşya seti kaznmıştı.Hedef dağıtım ajansı.En son o diye biliyorum.İsminiz neydi.Kazanalar ve yedeklerden bakalım
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı pdruzm

• Acemi Kampanyacı
  • **
Hedef Çekilişten Kargosu Gelen Var Mı? Yardım Lütfen...
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2014, 14:58:34 »
Baktım ama bulamadım. PTT Kargoya sordum . Kandırmacadır günde kaç tane hediye kazandınız diye kargo geliyor bence almayın dedi görevli. ama ya bişey kazandıysam diye de kendimi yiyorum. HEDEF ÇEKİLİŞ kandırmaca mı kazandım mı ordakiler de yardımcı olmuyo, of ya :(

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2014, 15:04:01 »
Biz hep ufak tefek de olsa birşeyler kazanıyoruz ve genelde sorunsuz hediyeler elimize ulaşıyor.Bu konuları bilmeyen etrafımızdakiler yarışmalara kandırmaca dolandırıcılık vs. gözle bakıyorlar. Ama forumda bu şekilde birçok büyük hediye kazanan arkadaşlarımız var.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2014, 15:13:32 »
kandırmaca olduğunu sanmıyorum ben.Hedef çekilişte merve hanım var onunla görüştünüz mü?

Çevrimdışı pdruzm

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2014, 17:46:34 »
kandırmaca olduğunu sanmıyorum ben.Hedef çekilişte merve hanım var onunla görüştünüz mü?

İnternetten araştırınca Orkid ERDEP Projesi Kampanyasından yedek olarak İpod Shuffle kazanmışım. Kargo bildirimim geri dönmüş, bilmiyoum gerekli bi evrak var mıydı içinde. Yarın arayıp ne yapmam gerektiğini soracağım. Hepinize teşekkürler.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2014, 17:54:12 »

İnternetten araştırınca Orkid ERDEP Projesi Kampanyasından yedek olarak İpod Shuffle kazanmışım. Kargo bildirimim geri dönmüş, bilmiyoum gerekli bi evrak var mıydı içinde. Yarın arayıp ne yapmam gerektiğini soracağım. Hepinize teşekkürler.
evrakları mail olarak atmasını isteyin Merve Hanımdan

Çevrimdışı azurya

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 15 Temmuz 2014, 15:57:18 »
hedef çekiliş saglam yer ptt ile bi şey gelmişse talihli oldugunuz için dir sizden kimlik fotokopisi ibraname isterler ipod shuffle ise kimlik fotokopisi yedekte olsanız takip edin asiller almaz size denk gelir hayırlı olsun

Çevrimdışı pdruzm

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 22 Temmuz 2014, 18:22:54 »
hedef çekiliş saglam yer ptt ile bi şey gelmişse talihli oldugunuz için dir sizden kimlik fotokopisi ibraname isterler ipod shuffle ise kimlik fotokopisi yedekte olsanız takip edin asiller almaz size denk gelir hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Evet bugün ıpod uma kavuştum. Çok güzel ve çok şık, şirin bişi.