Gönderen Konu: Biofreeze Ağrı Kremi  (Okunma sayısı 19001 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı salexih

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: ağrı kremi
« Yanıtla #20 : 13 Ağustos 2014, 03:05:55 »
ücretsiz geldi 2 krem ve tanıtım broşürü kullanmadım daha

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 13 Ağustos 2014, 11:04:50 »
ben annem için istemiştim geldi hatta geçtiğimiz günlerde hani çok yağmurlu zamanda dizleri ağrıdı gene kullandık gerçekten işe yarıyor ya ağrısını anında diil ama yarım saat içinde hafifletti 1 saat sonra sordum aa ağrımıyor geçti diye cevap verdi ki annemin kroniktir ağrısı dizlerinde
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 13 Ağustos 2014, 11:10:33 »
Eşimin aralıklarla eklemlerinde ağrı ve şişlik oluyor bende isteyim faydası olursa alırım inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı duman42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 13 Ağustos 2014, 13:28:42 »
yurtici ile geldi

Çevrimdışı kumru_03

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #24 : 14 Ağustos 2014, 03:47:57 »
bende talep etmiştim bayramdan önce dün geldi. gerçekten çok etkili gerçeğini almaya karar verdim.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 14 Ağustos 2014, 09:47:47 »
Bende annem için mail attım belinde disk kayması kemiklerde yumuşama çıktı da.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 14 Ağustos 2014, 17:52:44 »
sabahtan beri annemnin sırtında ağrısı vardı hadi dedim gel sürim kremden önce buz gibi yapmış sonra karıncalanma oldu şimdide çok minik sızım var diyor bu arada dip not ellerimi yıkadığım halde parmak uçların uyuştu :))
herhalde bende bu kremden alıcam evde bulunsun gerçekten harika bişey hem zararıda yok öyle çok kötü bir kokusuda yok

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 14 Ağustos 2014, 18:53:07 »
sabahtan beri annemnin sırtında ağrısı vardı hadi dedim gel sürim kremden önce buz gibi yapmış sonra karıncalanma oldu şimdide çok minik sızım var diyor bu arada dip not ellerimi yıkadığım halde parmak uçların uyuştu :))
herhalde bende bu kremden alıcam evde bulunsun gerçekten harika bişey hem zararıda yok öyle çok kötü bir kokusuda yok
ben videosuna pek bakmadım da gerçekten zararı yok mu acaba içeriğine felan baktınız mı ?

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 14 Ağustos 2014, 19:09:41 »
ben videosuna pek bakmadım da gerçekten zararı yok mu acaba içeriğine felan baktınız mı ?

bende videosuna değilde içeriğini okudum bu benim anladığım kadarıyla viks sürüyoruzya boğazımız ağrıdığında onun bikaç tık üzerine mentol eklenmişi.Mentol kas gevşetiyor acıyı alıyorya yoğun kullanışmış bide içeriğine hep otlar eklenmiş yapay bişey kullanılmamıştır deniliyor buna şuradan inandım benim cildimde annemin cildide çok hassas suya karşı bile nerdeyse duyarlılığımız var sürünce hiçbir kabarma vs yapmadı

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 14 Ağustos 2014, 21:15:33 »

bende videosuna değilde içeriğini okudum bu benim anladığım kadarıyla viks sürüyoruzya boğazımız ağrıdığında onun bikaç tık üzerine mentol eklenmişi.Mentol kas gevşetiyor acıyı alıyorya yoğun kullanışmış bide içeriğine hep otlar eklenmiş yapay bişey kullanılmamıştır deniliyor buna şuradan inandım benim cildimde annemin cildide çok hassas suya karşı bile nerdeyse duyarlılığımız var sürünce hiçbir kabarma vs yapmadı
tmm teşekkür ederim :)