Gönderen Konu: Herbalife Ürünleri  (Okunma sayısı 6621 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maniko

• Ziyaretçi
Ynt: Herbalife Ürünleri
« Yanıtla #10 : 08 Ekim 2009, 16:58:22 »
arkadaşlar yaşlıca şiveli bir bey aradı. eve gönderimle ilgili bir bilgi vermedi maalesef.fakat adres verdi. adrese gelerek numune ürünlerden alabileceğimi söyledi. muhtemelen gidince ürünlerin tanıtımını yapacaklar diye düşünerek tekrar çaldırdım numarayı aradı. ve kargoyla eve gönderim yapılabilir mi diye sordum. konuşurken anlaşıldı ki aynen benim konunun başında öyle zannettim ama tamamen ücretsizmiş dediğim mesele doğru çıktı. daha önce ben katılmıştım tanıtımlarına. üç günlük deneme ürünü üç poşot toz numune 10 tl.her gün birini içiyorsunuz.
yine de ilgilenen olursa gidebilir arkadaşlar kendisine en yakın yeri öğrenmek için de sitedeki numarayı arayın.

ama ilk zannettiğim çıktı sevinmiştim baya ya :D

bir problem olmuyorsa konuyu silme bence.
hiç sonuç alınamamış ve silinmesi gereken bir sürü konu varken,
bence bu kalsın.

hem de başkası yeniden açmamış olur en azından.
Alıntı yapılan: hako65 link=topic=9195.msg154979#msg154979

date=1255009124
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
silmeeee! :D
;D ;D ;D

kız sonra seni taciz etmesinler şurda toplantımız var gel diye bizamanlar çok peşime düşmüşlerdi :)

:Dsanmam korktu benden tamamen ücretsiz deyince :D

Çevrimdışı mysterysea

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #11 : 12 Ekim 2009, 12:35:24 »
ben herbalife distribütörü olarak size gerekli açıklamayı yapayım arkadaşlar öncelikle herbalife ürünlerini düzenli kullanımla birlikte 25 kilo verdim ve ablamada 27 kilo verdirdim 5 ayda. adrese  numune ürün gönderimi yapılmıyor size yardım edecek mutlaka bir distiribütör vardır yaşadığınız yere en yakın şekilde o size ürünlerin tanıtımı yapar tadarsınız ve eğer ihtiyacınız varsa bu şansı değerlendirirsiniz  yada çevrenizde hem bu işi yapacak hemde gerçekten kilo veya beslenme sorunu olan insanlara yardım edebilirsiniz eğer konyada yaşayan arkadaş varsa içimizde  ben size sponsorumun numarasını veriyim ofisi rampalı çarşıda  o size mutlaka yardımcı olur ürünleri denersiniz.
05063068893 Mesut Topuz

Çevrimdışı ceyl

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #12 : 13 Ekim 2009, 11:34:26 »
Arkadaşlar ben distributorum.
göndereceklerini sanmam.
sitemi inceleyin ürünler hakkında bilgiler var.

Çevrimdışı nurtezgiden

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #13 : 13 Ekim 2009, 22:19:18 »
herbalife ürünlerini ben kullanıyorum. sagıgımda cok onemli gelişmeler elde ettim . ceşitli tatlarda olan çayları bır harika tesekkurler. herbalife ....... ::) :)

Çevrimdışı ceyl

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 13 Ekim 2009, 22:25:10 »
süpersin nurtezgiden

:) ;) :D

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #15 : 13 Ekim 2009, 23:04:38 »
bence her ilde disbritörleri olduğu için disbrütörlerine yönlendireceklerdir. Numune göndermezler gibi geliyor

aynen katılıyorum  10 puan....