ups ile banada az önce 1 fincan ve 1 lt buzlu çay geldi
aynen 1 kupa zencefilli limonlu litrelik çay geldi
bana da nane limonlusu geldi çayın
benim paketlerdeki zencefil limonlu buzlu caylarin 2 si deforme olup patlak cikmisti firmayi
aradim ups de hatasini kabul edince tanitimci sirket bana yarina 4 armutlu buzlu cay 4 yeni
kupa gonderecek 1-2 yere sikayet edince firma costu bu arada armutlu buzlu cay nasilmis gorecegiz,
benim paketlerdeki zencefil limonlu buzlu caylarin 2 si deforme olup patlak cikmisti firmayi
aradim ups de hatasini kabul edince tanitimci sirket bana yarina 4 armutlu buzlu cay 4 yeni
kupa gonderecek 1-2 yere sikayet edince firma costu bu arada armutlu buzlu cay nasilmis gorecegiz,
armutlusunu denemiştim ben beğenmiştim.. bu arada sizin kupalar da baya bi arttı farkındaysanız.. fazla gelirse ben burdayım:)
armutlusunu denemiştim ben beğenmiştim.. bu arada sizin kupalar da baya bi arttı farkındaysanız.. fazla gelirse ben burdayım:)
bende kupa,bardak,kadeh,surahi,cam esya kum gibi...benim stoga giris kaydi alan mal
bir daha disari cikamaz ama sen 1-2 tane kupa bana az dersen o zamanda katilimlari arttir derim simdilik benim yapabilecegim bu...ileride baktin cok kupa vurdun onu da ikiye boler paylasiriz,