kampanyaya gel yarıldım ya auhahuahuahuahuahua
Ülker
Sponsorlu ·
Ülkerseverlerin dikkatine! Alt alta araya kimse girmeden alfabedeki her harf için bir Ülker markası yazabilen 20 kişi Mutlu Bir An kutusu kazanma şansı yakalacak.
ben de dün gördüm ilk sok oldum bu ne lan diye
kampanya ne kadar saçma olursa olsun , fikrinizi veya tepkinizi başlıkta değil yorumda belirtin bence hoş olmuyor böyle başlıklar
kısaca kampanya yaptık ama kimseye hediye vermeyeceğiz de yazabilirlerdi
firmalar artık çok değişti hemde çok
alt alta yazmak diye tutturmuş firmalar gidiyor
Ülker kampanyaları glikoz kullanıyor diye katılmıyorum ama iyice suyunu çıkardı bunlar eleştrileri buraya yazmakda haklı arkadaşlar
Ülker kampanyaları glikoz kullanıyor diye katılmıyorum ama iyice suyunu çıkardı bunlar eleştrileri buraya yazmakda haklı arkadaşlar
Glikoza ek olarak palm yağı kullanmalarıda ciddi derecede korkunç bir durum çünki palm yağı 50 derece ısıda çözülebilen bir yağ ve insan vücudunun ısısını düşünücek olursak ayrıca bunun küçük çocuklarında tüketiyor olduğu gerçeğide gıda sektöründeki terörün korkunçluğunu sergiliyor
En onemliside hazır gıdalar vücuda yüksek oranda asit yüklüyormuş asit yuklenince kan yoğunlaşıyor böylece hücrelere daha az oksijen gidiyormuş böylece hücrelerde ölümler başlıyor . Hücre ölünce vücud bunun bana zararı dokunur mantığı ile etrafını etle örüyor böylece tümörler oluşuyor .internette okumustum