Kahvaltının yıldızı Nutella, Ramazan’ın vazgeçilmezi pide ile buluşuyor.
Ramazan boyunca her gün #nutellalıpide hashtagiyle en güzel fotoğrafı paylaşan 1 kişiye Nutella bizden!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Acaba önce hangisini aslam nutella mı sarella mı
Acaba önce hangisini aslam nutella mı sarella mı
ikisinide alıp aynı sofrayla bir ondan bir ondan çekmek lazım
nutellaaaa

ben yeni üye oldum ya sarellede de mi aynı kampanya var çok iyi fikirmiş aynı sofra fikri
Emek hırsızları iş başında! Binnur Çapa adındaki kalpazan benim çektiğim fotoğrafı kullanarak yarışmaya katılmış. Bu insanlar ne kadar da rahatlar böyle! Emek harcamadan hooop kazanmak istiyorlar.
yazık gerçekten böyle çok insan ya resim ya sözleri çalıp katılıyorlar istiyorsan zaman ve emek harcayacaksın.Sizde firmaya yazın bence
Sistemde görünüyor fotoğrafım. 29 haziran'da göndermiştim. Arakladığı aşikar. Facebook'tan mesaj olarak gönderdim ayrıca Nutella'ya. Çok çirkin şeyler bunlar. Yazık...
Emek hırsızları iş başında! Binnur Çapa adındaki kalpazan benim çektiğim fotoğrafı kullanarak yarışmaya katılmış. Bu insanlar ne kadar da rahatlar böyle! Emek harcamadan hooop kazanmak istiyorlar.

çok haklısınız, umarım fotoğraf kalkmıştır, benim de en gıcık olduğum şey emek verdiğiniz şeyleri çalıyorlar. ayrıca bu çapaları her yarışma da görüyorum