kpss Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinygs - lys (öss) Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu sitede son derece güzel bir şekilde konu anlatımları mevcut, bence bu siteden kpss ye hazırlanan bir kişi rahatlıkla barajı aşabilir. Boşuna dershaneler filan para vermenize gerek yok.
sağol kolara düşünüyorum bu sene hazırlanmayı
Ben geçen o hocanın cd sini aldım çok güzel anlatıyor yalnız gel gelelim kpss tarihinin en kazık soruları geçen yıl soruldu ve bende 20 net yaparken sınavda 5 net zor yapabildim:)80 aldık kasım atamalarını bekliyoruz,atanamazsak durmmak yok çalışmaya devam diyeceğiz:)
güzel site derste anlamadıgım konuları burdan tekrar yapıyorum hemde derstekinden daha iyi anlıyorum
güzel site derste anlamadıgım konuları burdan tekrar yapıyorum hemde derstekinden daha iyi anlıyorum
Doğrudur çünkü şu anda mebe bağlı okullardaki öğretmenlerin çoğu ücretli öğretmen olarak çalışan eğitim fakültesinden mezun olmamış,maliyeci,iktisatcı,veteriner vs. daha bir sürü sayamayacağım kadar alakasız bölümlerden mezun olan insanlar:)Yani okulda anlamaman çok doğal:)
bir güzel paylaşım daha. bu sene karar verdim kpss ye çalışmaya gittim kpss kitabı almaya
heycanlı heycanlı kitaba bakarken bölümüm olmayan bir kitap almışım. eve geldiğimde farkettim
saol kolera seneye bakarım bi ara
aman öss kpss aöf deyince tüylerim ürperiyor ve 8 yıl gözlerimin önünden film şeridi gibi geçiyor.
teşekkürler kolera çalışcaz baalım : D
ekolhoca süper anlatıyor ya. össye hazırlanırken nerdeyse tüm matematik konularını çalışırdım her gün burdan, çok iyi oluyor.