Gönderen Konu: Ariel 2inci dönem kazananları  (Okunma sayısı 20317 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ariel 2inci dönem kazananları
« Yanıtla #40 : 14 Haziran 2014, 12:36:38 »
of ya çıkmamış,hep aynı soyadlar. umarım aynı adrese 1 kere gönderim olur.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 14 Haziran 2014, 12:45:38 »
bu firmanın çalışma şeklini bizzat 8 yıl önce kısa süreli bir içerde çalışma şeklinde biliyorum.
bir tek kişinin şikayetiyle olucak bir durum değil siz lütfen bizimle linki paylaşınız ve haksızlığa uğramış olan kişilerde bizzat başvurursa böyle mercilere bir daha çekilişlerde kimsenin hakkı kimseye kalmaz.
direkt firmaya yazın şikayetinizi ve içeriğinde hedef tanıtımın yaklaşımınıda ekleyin nacizane fikrim bu.yoksa size olucakları daha öncede ilettim
size ulaşamadık adresinizden geri döndü denilicek
ürünler hedef tanıtımın deposuna gönderilicek.ki size gelen giden bişey olmıyacak.kalan ürünlerde hedef tanıtım bünyesinde değerlendirilicek bu böyledir ben belki düzeltmişlerdir kendilerini diye düşündüm ancak diil aksine dahada batırmışlar herşeyi.
boşuna piyasada isimleri yok hedefte çalışanlar ordusu var şu anda ajanslarda diye.firmadan bir elemanı bile 6 aydan fazla tutamıyorlar çünkü.
sizlerden ricam ürünlerinizi lütfen ama lütfen takip edin arayın öyle sekreterle görüşüp adresinizi verip kapatmayın telefonu direkt müşteri temsilcisiyle görüşün eğer 2.görüşmenizde sonuç alınmamışsa açın şikayetinizi direk firma üzerinden hedef üzerinden değil hedef bu şikayetleri okumuyor bile emin olabilirsiniz ancak firma prestiji açısından bu tarz şikayetleri değerlendirmek ve çözmek zorunda

evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #42 : 14 Haziran 2014, 14:42:24 »
Hedeften bu çekiliş dışında olumsuz bir durum görmedim. Dediğiniz gibi noter gelmeme olayı falan yok yani. Neyse firmanın savunucusu ben değilim ama bu kadar da lakayt çalışan bir firma değil en azından ben iki üç çekilişini izledim gayette profesyonel ve noter eşliğinde idi.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

perishan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : 14 Haziran 2014, 15:37:32 »
60. olarak nihayet kazanmışım. Bunda adres yazmıştık diye hatırlıyorum, ama e-posta ile tekrar teyit alacaklar mı acep? E-posta gelen var mı?

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 14 Haziran 2014, 21:49:17 »
şu çekilişli kampanyalara katılmıyorum deyip durup,her lisstede gördüğüm riyakar tipler yok mu ifrit oluyorum.Daha geçen gün bir tanesi elidorun çekilişli yarışmasında vespa kazandı.Ama Belki O çekiliş değildir diye biliyordur.Günahını almayayım. :P :P
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #45 : 14 Haziran 2014, 22:11:00 »
ben ve kayınvalıdemde varız ona maıl gelmıs hemde 4-5 gun onceden ama bende maıl yok ya bide benım nacizane fikrim evet aynı isim 2-3 kere olmamalı bu ozellıkle kazanamaynlara haksızlık oluyor hem sanmıyorum aynı ısme bı kac gonderım yapsınlar ayrıyeten aynı soyaddan kazananların olmasıda cok normal sonucta bi kisi bile aılesı adına katılsa nıhayetınde zaman ayırırıyor bı emek harcıyor ben genelde tek katılım yapıyorum zaman ayıramıyorum ama zamanım olsa bende coklu katılım yaparım aslında herkes yapar gibi geliyoo ;)

Çevrimdışı ormes

• Usta Kampanyacı
  • Facebook-İnstagram-Twitter = @brkdvnc
« Yanıtla #46 : 15 Haziran 2014, 11:20:43 »
Kazanmışım süper tebrikler herkese.. :)
Katılmazsan kazanamazsın..
İnstagram'dan takip ederseniz sevinirim. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #47 : 16 Haziran 2014, 14:19:52 »
bende varım . tebrikler herkese. normalde mail+adres+telefon vermiştik. ama yazılanları okudum kafam karıştı açıkçası. şimdi adres teyidi mi istenecek ,nasıl gidiyor prosedür

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 16 Haziran 2014, 14:32:41 »
yedekte bile yokum
işin püf noktası neydi acaba çok merak ettim

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #49 : 16 Haziran 2014, 14:50:33 »
aynen bende yedekte bile değilim  ::)