bu firmanın çalışma şeklini bizzat 8 yıl önce kısa süreli bir içerde çalışma şeklinde biliyorum.
bir tek kişinin şikayetiyle olucak bir durum değil siz lütfen bizimle linki paylaşınız ve haksızlığa uğramış olan kişilerde bizzat başvurursa böyle mercilere bir daha çekilişlerde kimsenin hakkı kimseye kalmaz.
direkt firmaya yazın şikayetinizi ve içeriğinde hedef tanıtımın yaklaşımınıda ekleyin nacizane fikrim bu.yoksa size olucakları daha öncede ilettim
size ulaşamadık adresinizden geri döndü denilicek
ürünler hedef tanıtımın deposuna gönderilicek.ki size gelen giden bişey olmıyacak.kalan ürünlerde hedef tanıtım bünyesinde değerlendirilicek bu böyledir ben belki düzeltmişlerdir kendilerini diye düşündüm ancak diil aksine dahada batırmışlar herşeyi.
boşuna piyasada isimleri yok hedefte çalışanlar ordusu var şu anda ajanslarda diye.firmadan bir elemanı bile 6 aydan fazla tutamıyorlar çünkü.
sizlerden ricam ürünlerinizi lütfen ama lütfen takip edin arayın öyle sekreterle görüşüp adresinizi verip kapatmayın telefonu direkt müşteri temsilcisiyle görüşün eğer 2.görüşmenizde sonuç alınmamışsa açın şikayetinizi direk firma üzerinden hedef üzerinden değil hedef bu şikayetleri okumuyor bile emin olabilirsiniz ancak firma prestiji açısından bu tarz şikayetleri değerlendirmek ve çözmek zorunda