Gönderen Konu: Uğur Soğutma: Ne ödül yazılı ne de tarihler :(  (Okunma sayısı 1226 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Uğur Soğutma: Ne ödül yazılı ne de tarihler :(
« : 12 Haziran 2014, 09:54:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

‪#‎BuzoTazeliginPesinde‬ Uğur Soğutma’nın yeni oyunu “Buz-o” artık aramızda ve "Tazeliğin Peşinde". Mini kahramanımız Buz-o’nun erimeden bütün meyveleri, sebzeleri ve etleri, yani derin dondurucuda saklanabilecek tüm gıda ürünlerini en kısa sürede toplaması gerekiyor.
Linke tıkla, hemen başla! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Uğur Soğutma’nın yeni oyunu “Buz-o” artık aramızda ve Tazeliğin Peşinde. Mini kahramanımız Buz-o’nun erimeden bütün meyveleri, sebzeleri ve etleri, yani derin dondurucuda saklanabilecek tüm gıda ürünlerini en kısa sürede toplaması gerekiyor.

Topladığı bu ürünleri, güneşin yıpratıcı etkisinden koruyarak, Uğur Soğutma’nın tazeliğin güvencesi A++ serisi Derin Dondurucularına taşıması ve saklaması gerekiyor. Bütün bunlar olurken sizin Buz-o’yu baş düşmanı olan güneş ve ateş toplarından korumak için yönlendirmeniz ve Buz-o´yu erimeden hedefine ulaştırmanız gerekiyor.  Unutmayın, Buz-o’nun zamanı kısıtlı, hem güneş Buz-o´yu eritmeden hem de rakiplerinizden daha hızlı bir şekilde tüm ürünleri kurtarmalısınız. Tabi Buz-o’yu engellemek isteyen sadece Güneş olmayacak.

Unutmadan da söyleyelim, Buz-o çok titizdir. Arkasında hiç bir gıda ürününün tazeliğini kaybetmesine izin vermez. Bu yüzden ürünlerin hepsini toplamaya ve etrafınızda size yardımcı olacak Uğur Soğutma ürünlerine dikkat etmelisiniz. Ürünler Buz-o’nun serinlemesi ve enerji toplayabilmesi için fayda sağlayacak. Uğur UBM Buz Makinaları size ek güç verirken, Uğur USS 20 LX Su Sebili  zıplamanıza yardımcı olacak.

4 Bölümlük bu macerada, Buz-o´ ile Tazeliğin peşinden gitmeye hazır mısınız ?
Kurallar
Bütün ürünleri toplamalısınız aksi takdirde seviye atlayamazsınız.
Ateş toplarına çarptığınız takdirde enerjiniz azalacaktır.
Güneşe yaklaştıkça enerjiniz daha hızlı bir şekilde azalacaktır.
Uğur UBM Buz Makinaları ekstra güç vererek enerjinizi artıracaktır.
Rüzgarlı alana geldiğinizde hareket kabiliyetiniz azalacaktır.
Küçük parçalanmış buzlar tek kullanımlıktır. Bunları yok ettiğinizde bulutlar size yardımcı olacaktır.
İlk seviyeden sonra aşağı düştüğünüzde tüm enerjinizi yitirecek ve oyunu kaybedeceksiniz.

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
Ynt: Uğur Soğutma: Ne ödül yazılı ne de tarihler :(
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2014, 10:29:40 »
Ödüllü bir oyun değildir belki.
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2014, 11:07:50 »
ben oyunu da bulamadım ki  :)
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2014, 12:04:09 »
ödüllü olduğunu sanmıyorum açıklama da da oyun başlamadan önce de herhangi bir ödül göremedim

Çevrimdışı entryka

• Usta Kampanyacı
  • Valar Dohaeris
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2014, 12:07:18 »
oyunu bulamayanları anlamıyorum sayfanın daha fazla kısmına tıklarsanız uygulamayı görürsünüz. ve suan da oynuyorum ;)

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2014, 12:23:22 »
oyunu bulamayanları anlamıyorum sayfanın daha fazla kısmına tıklarsanız uygulamayı görürsünüz. ve suan da oynuyorum ;)
o şekilde bakmamıştım.linkten baktım açılmıyordu:)
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi