0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaldım ben bugün 7 tane vvvv nası buldun ya ankarayı biri süpürmüş biz bulamıoruz
aldım ben bugün 7 tane
arkadaşlar ankara ankamall de de kalmamış yuhh dedim bu gün ya evet arkadaşlar açıklıorum ayrancı, 365 , bahçelievler , ankamall , çetinemeç ve çankaya üniversitesinin yakınlarında bi migros var cad adını unuttum oralarda yok ne çok geziosun demeyin sakın ha hep yoluma denk geldi valla yada yakından geçioduk uğrayalım dedik;D bazılarına sordum bişi demediler gelmio bilmioruz falan dediler ama ankamalle haftaya çarşamba ya da perşembe gelcekmiş heralde en geç cuma gelir heralde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ankara ankamall de de kalmamış yuhh dedim bu gün ya evet arkadaşlar açıklıorum ayrancı, 365 , bahçelievler , ankamall , çetinemeç ve çankaya üniversitesinin yakınlarında bi migros var cad adını unuttum oralarda yok ne çok geziosun demeyin sakın ha hep yoluma denk geldi valla yada yakından geçioduk uğrayalım dedik;D bazılarına sordum bişi demediler gelmio bilmioruz falan dediler ama ankamalle haftaya çarşamba ya da perşembe gelcekmiş heralde en geç cuma gelir heralde Valla bu espriyi yapmazsam içim rahat etmeyecek Sen ne çok geziyorsun arkadaşım yaaa ;DMaşallah Ankaradaki tüm migrosları dolaşmışsın ;DNasıl bir yol üstüymüş bu kaç km yürüdün mrk ettim :DKızma sakın şaka yapıyorum
gülhan bakarsan ankara demetevler migros ta varmış