Arkadaşlar satın almayı düşünüyorum. Var mı aranızda kullanan fikirleri alalım 😊
Arkadaşlar satın almayı düşünüyorum. Var mı aranızda kullanan fikirleri alalım 😊
daha önce buna benzer bir başlık vardı orayada yazmıştım.aşırı ısınıyor.elektririk tüketir bayağı.yemekleri ağır pişiriyor.motordan sürekli yanık veya naylon kokusu gibi şeyler geliyor aşırı ısınmadan dolayı.yağsız patates kızarmak ana reklamıydı bu ürünün az yağlı ve yağsız denedim birinde kurudu.ötekinde hamurlaştırdı. fiyat ve performans olarak 10 üzerinden 3 veririm

almana değmez.'' adı var tadı yok ''
harika bir ürün biz yıllardır kullanıyoruz tavsiye ederim
kızartma çok seviyosanız al... bizde sinbonun yemek pişirme cihazı var...harıka bır alet...ondan alabılırsın...et yemeklerı ıcın vs fılan... ayrıca ınternette "eat clean" olarak ara kuzum sen patates kızartmasını cok cıddıyım buna gerek olmadan fırında bıle kızartma yaparsın ya da mıkrodalga da...ben bu alete pek kılım
Bende Philips'inki var. Memnunum. Tavuk, köfte çok güzel oluyor. Patates de güzel oluyor. Bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Sanırım Tefal'den daha kullanışlı. Yer kapladığı doğru. Bazen çok sık kullanıyorum, bazen de günlerce kullanmıyorum. Çok elzem mi dersen değil.
Kişiden kişiye göre de değişiyor sanırım. Bir kaç ay annem kullandı benim Airfryer'ı. Annemin resmen eli ayağı oldu. Ekmek, pide ısıtıyor, soslu patates yapıyor, tavuk pişiriyordu. Özellikle çalışanlar için iyi bence. Tavuğu, patatesi gelir gelmez koy, sofra hazırlanana kadar pişer. Anında ısıttığı için fırındaki 15 dk lık ısınma süresi ortadan kalkıyor. Etleri mesela kurutmuyor, suyu içinde kalarak pişiriyor.
Benim bile alasım geldi ne güzel yazmışsın yaa
Ebru kesin al benim elim ayağım ya eve geliosun buzluktan çıkar at ne istersen hemen yapıyo ya da kolay patatesleri soy doğra at hemen oluyo biz bayılıyoruz
gizemm peki tefal mi sende ki?
ay ben hep geç görüyorum evet tefal'in actifry'ı işte