evet maalesef ki insan sömürüsü bu.bir insanın bu paraya mecbur olduğunu anladıkları anda hemen şartların en zoru,en kötüsü sürülüyor.bin sırtına mazlumun.nasıl olsa mecbur bu paraya.haram olsun bu işcilerin sırtından para kazanana.haram olsun yediği her lokma.kim kimi sömürüyor ise rabbim hesabını hem bu dünyada hemde ahirette ödetsin inşallah.allah mekanlarını cennet etsin.
'beni bırakın abi ben bekarım Mahmut çıkmadı onu alın onun karısı hamile'diyerek arkadaşı için canını vermeye hazır kardeşimizden taş kalplilerin bir parça da olsa nasiplenmesini dilerim

facianın yaşanmasında ihmali olan herkese lanet olsun
facianin gerceklestigi ilk gece flash tv ve super tv de alenen muzik yayini yapildi ustelik flash ta
kustumcu latif dogan canli yayinda costukca costu bu kanallarin o gun yaptigi duyarsizligin
sebebi ticari kaygilar ve karsilikli sozlesmelerle para kaybi olmamasi icin vurdumduymazlikti...
ve bu gece su dakikalarda flash in gece habercisi cok hisli konusuyor masasisin ustunde bir madenci
bareti ve kazma var yani dekor yapmislar yastayiz imaji vermek icin iste flash tv bu,
Müftülük, 'Çizmemi çıkarayım mı' diyen madeniciyi umreye gönderiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinMadenciye kötü haber
Zonguldaklı madenciler, Soma’da yaşamını yitiren madenciler için dün yaptıkları iş bırakma eylemi nedeniyle 2 günlük yevmiyelerinin kesileceğini öğrendiler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Vijdanım yanıyor.Kesinlikle siyasi düşünmüyorum.İnsan olmanın penceresinden bakıyorum.Yusuf Yerken'in vatandaşı tekmelemesine işte bu pencereden çok üzüldüm.Bugün yapılan açıklamalarda vatandaş müşaviri hastanelik etmiş.Müşavir hastaneden 7 günlük rapor almış.Çok sinirlenmiş vatandaşı tekmelemiş.Valla o tekmeler 7 günlük darp raporu alan bir insanın atacağı gibi görünmüyor.Bugün ben başbakanın müşaviri diyeceksin sana rapor vermeyecekler.Onu vermeyecek doktor,haritadan kendine yer beğenir.Üstelik o kadar korumanın içinde bu vatandaş nasıl hastanelik etti bu müşaviri.Her şey bir yana o vatandaşın canı yanmış.Belki haddini aşmış olabilir.O atmosfer içinde hoş görülü olacaksın.Belki babası,abisi daha madende biraz empati yapmak lazım.
gayet saglıklıydı bugün yeni görüntülerinde