0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMaalesef günümüzde her şeyin adisi kanser yapabiliyor yani tetikliyor diyelim.Cep telefonu tabletler kablosuz netlerde kanser yapıyor.Sakıncalı görürsek kullanmaz atarız.Tebriğin altında bu yorum hiç hoş olmamış ben sizin tabloyla ne yapacağınız hakkında bir görüş bildirmedim kendim kullanmam dedim kanserden ötürü .
Maalesef günümüzde her şeyin adisi kanser yapabiliyor yani tetikliyor diyelim.Cep telefonu tabletler kablosuz netlerde kanser yapıyor.Sakıncalı görürsek kullanmaz atarız.Tebriğin altında bu yorum hiç hoş olmamış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMaalesef günümüzde her şeyin adisi kanser yapabiliyor yani tetikliyor diyelim.Cep telefonu tabletler kablosuz netlerde kanser yapıyor.Sakıncalı görürsek kullanmaz atarız.Tebriğin altında bu yorum hiç hoş olmamış ben sizin tabloyla ne yapacağınız hakkında bir görüş bildirmedim kendim kullanmam dedim kanserden ötürü .Bizim ne yapacağımıza elbette karışamazsınız bende burada ki hoş bir paylaşımın tebriğin altına yorumunuzun nahoş bulduğumu hatta gereksiz buldum.Kullanamayacaksanız katılmamışsanız ama sevinci gölgelemenin alemi yok.
Uzun bir aradan sonra altı ay gibi bir listede de ismimi gördüm. Tebrikler bana ve diğer kazananlara.
Hediyede yarışmada güzeldi yalnız hala iletişime geçip hangi fotoğrafı istediğimizi sormadılar