Gönderen Konu: fikrimuhim yeni kampanya  (Okunma sayısı 6169 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pesimist06

• Usta Kampanyacı
Ynt: fikrimuhim yeni kampanya
« Yanıtla #30 : 17 Nisan 2014, 13:31:10 »
çok spesifikimdir  ;D ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı lBaDOkeil

• Deneyimli Kampanyacı
  • KurTrade
    • Hidroponik Tarım
« Yanıtla #31 : 17 Nisan 2014, 17:37:24 »
Sevgili FikriMühim,

Instagram ve Twitter hesapları üzerinden #romantikbiran hashtag'i ile yürüteceğimiz fotoğraf paylaşım kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.

Carte d'Or Selection Mini ürünlerini deneyebilmeniz için, tüm Migros'larda geçerli olan 3 adet ücretsiz ürün için şifreyi aşağıda bulabilirsiniz.

ŞİFRE: ********

Şifre, 17 Nisan 2014 - 06 Mayıs 2014 tarihleri arasında geçerlidir ve istediğiniz üç Selection Mini ürününü almanızı sağlar. Şifre 8 haneden oluşmaktadır. Ürünleri ücretsiz olarak almak, şifreyi kullanabilmek için Money Club Kart'ınızı yanınızda bulundurmayı unutmayın. Ürününüzü almak için kasiyer Money Club Kart'ınızı geçirdikten sonra 8 haneli şifrenizi kendisine söylemeniz ya da sisteme sizin tarafınızdan girilmesi yeterli olacaktır. Kartı olmayan üyelerimiz Migros'larda Money Club noktasından 1 TL karşılığında anında Money Club Kart edinebilir.

En sevdiğiniz dizilerde, aşkınızı herkese ilan etme şansını yakalamak için kampanyamız süresince "sevgilinizle/eşinizle Selection Mini'nin tadını çıkarırken çekeceğiniz fotoğrafları" (#romantikbiran hashtag'i ile Twitter ve Instagram'da @fikrimuhim ve @cartedorturkiye hesaplarını mention'layarak) heyecanla bekliyoruz :)

Nasıl fotoğraflar beklediğimizi merak eden FikriMühimlerimiz için aşağıda örnek fotoğraflar paylaşıyoruz.

Sevgiler
FikriMühim Ekibi
.
.
.
.
.
.
Hidroponik Tarım Danışmanlık Hizmetleri
Hidroponik Tarım Besinleri Sera Kurulum

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 17 Nisan 2014, 18:50:47 »
şimdi benim anlamadığım şu: dizilerde aşkını ilan etmek için sevgilin ya da eşinle fotonu paylaş diyor. ben sadece fikrimi belirtmek istiyorum dizi falan ilgilenmiyorum yine de foto paylaşmam şart mı yoksa nescafeler gibi değerlendirme yapmam yetecek mi?

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 17 Nisan 2014, 21:42:24 »
fotoğraf paylaşım kampanyası diye belirtmişler, sanki bu sefer mutlaka istiyor gibiler.. eğer öyleyse de iyi ki gelmemiş bana kampanya diyebilirim çünkü ben foto paylaşmazdım..

Çevrimdışı pesimist06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 17 Nisan 2014, 22:38:11 »
şimdi baktım rapor yaz bölümünde paylaşım yaptığımız instagram ve twitter linklerini yazmamızı istiyor, ürün ile alakalı fikrimizi istemiyorlar sanırım foto paylaşmak gerekiyor

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 03 Mayıs 2014, 10:21:20 »
Son günlerde alan var mı? Mail gelmişti sorun var alınamıyor diye.düzeldimi acaba
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 03 Mayıs 2014, 13:35:04 »
Son günlerde alan var mı? Mail gelmişti sorun var alınamıyor diye.düzeldimi acaba
ben 6 gün önce aldım sorunsuz bir şekilde..

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 03 Mayıs 2014, 19:43:15 »
ben mail atmıştım foto paylaşma zorunluluğu yok kodu kullanabilirsiniz şeklinde bilgi verdiler.