Yaptıkları değerlendirme sonucunda sizi Ajans kadromuza almak için fotoğraf çekimlerine davet ediyoruz diye mail geldi. ama iş bankasında sınavım war. birçok şirket, banka vs.. kabul etmiyomuş böyle şeyleri. ama çok para war ucunda diğeride sağlam iş bilmiyorum walla diazem
Valla işbankasına girersen bi ton çalışırsın.Belki aklında hep acaba gitsemiydim olurdu.. Ama işin ve yükselm imkanında olurdu..
Diğerine gelince.. Hayat bu ne kadar o ajans işi sürer bilemessin.. Yarın bir rahatsızlığın olur ajans dinlemez ole şeyleri.. Bu durumda işbankası daha garnti..
Ha 2 si birden olabilir diyorsan bence işbankasına git ama sınav diyorsun işte orasıda kein değil daha :S
Çok karışık bir durum ya :S
evet işte sorunum tam olarak bu

banka olmazsa, ajansa da hyr dersem kalırım ortadaa iş bulana kdr

banka olursa bu seferde bizim şartlarımızda reklamlarda fln oynayamazsın derse de paradan olurum.. kesin bişeyler bilen warsa ltfn beni aydınlatsınnnn
bence ilk etapta sınava gir ajans saglam degilse benim gibi paranı alamazsın :)Reklam çekimleri de o kadar göründügü kadar basit şeyler degil zevki ama yorucu ben bi sahne için 8 saatt bekledim sonra kızdım çektim geldim.yani işin iş bankasında garantiyse ajansı es geç
bence ilk etapta sınava gir ajans saglam degilse benim gibi paranı alamazsın :)Reklam çekimleri de o kadar göründügü kadar basit şeyler degil zevki ama yorucu ben bi sahne için 8 saatt bekledim sonra kızdım çektim geldim.yani işin iş bankasında garantiyse ajansı es geç

hadi ya vermediler demek paranı uyuz şeyler zamanına yazık walla. ben erberk ajanstan teklif aldım adavapuru onlar umarım aynısını yapmazlar,, değerlendirmek istiyorum iş bankası garanti diil 18 ekimde sınavım war. ajansı aradım bugün 31 ekime randevu aldım en azından o zamana kdr sınav sonucu belli olur. hayırlısı olsun cnm ya
iyi etmişsin canım en azından birini garantile ki açıkta kalma ajanslar çok tehlikeli kaliteli olması senin için iyi olur erberk ajansta kalitelidir.Hayırlısı olsun senin için reklamlarda oynarsan eger kampanyalı olanları seç 1 taşta 2 kuş vurusun hehehehe