Gönderen Konu: Banka tavsiyesi  (Okunma sayısı 4474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
Banka tavsiyesi
« : 24 Nisan 2014, 12:44:35 »
Arkadaşlar akbankta bi miktar paramız var.ama faiz oranları 4 sanırım...ve akbankı hiç sevmiyorum:) bu banka konularından hiç anlamadığım için buraya sormaya karar verdim..şu enpara olayını bilen varmıdır?? yada başka tavsiye edebileceğiniz bi banka varmıır acaba??
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
Ynt: Banka tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2014, 12:45:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar akbankta bi miktar paramız var.ama faiz oranları 4 sanırım...ve akbankı hiç sevmiyorum:) bu banka konularından hiç anlamadığım için buraya sormaya karar verdim..şu enpara olayını bilen varmıdır?? yada başka tavsiye edebileceğiniz bi banka varmıır acaba??
ing turuncu hesap derim..

Çevrimdışı rebellionnn

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2014, 11:39:01 »
EnPara'dan son derecede memnunum. Hem çok kullanışlı hem de hesap açılışı çok kolay, birkaç gün içinde size geliyorlar.  Finansbank'ın olduğu ve standart bir Iban numaranız olacağı için, diğer bankalardaki gibi, hesabınız 50.000 TL'ye kadar devlet güvencesi altında. En yüksek faizi de şimdilik burası veriyor.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2014, 13:24:16 »
Faizli sistemi sevmediğim için Bank Asya kullanıyorum.
2 adet otomatik ödeme talimatı verirseniz kredi kartı ücreti, hesap işletim ücreti vs. almıyorlar

Kuveyt Türk'te otomatik ödeme talimatı vermeseniz bile hiçbir ücret alınmıyor

Vadeli olarak da katılım hesabı var. Sizin adınıza parayı işletiyor, sonra kazanca ortak oluyorsunuz.
Ayrıntılı bilgi;
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2014, 18:49:55 »
paraya dokunmıcaz yani vadeli olarak durucak.ama eşim illa ki iş bankası en güvenli ona yatırın diye ısrarlı:)
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2014, 19:47:49 »
@admin'e katılıyorum. Faiz olayı alenen haramsa bizde müslümanız diyorsak ona göre bir hayat çizgisinde ilerlemeliyiz. Tüm işlerimizde.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 26 Nisan 2014, 20:07:43 »
işletim masrafları
kart aidatları
hesaplar arası havaleler
banka atm sinden kolay ödeme işlemleri fatura - vs.

bunları en kolay - kullanışlı - en az masralı olan bir taneyi seçin

bazı bankaların uygun , bazılarının kazık, araştırın müşteri temsilcilerine sorun ,

Çevrimdışı KampanyaciKiz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 26 Nisan 2014, 20:08:38 »
Mutluparam (Abank) %12 faız verıyor.
Enpara 11.75

Enpara'yi tavsiye ederim, havale eft ucretsiz, hesap isletim ucreti yok, bankaya gitmiyorsunuz banka ayaginiza geliyor ve faizleri cok iyi.

Çevrimdışı rebellionnn

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 26 Nisan 2014, 20:25:18 »
Faizin haram olduğuna inanıyorsanız katılım bankalarına da yatırmamanız lazım. Sonuçta yatırdığınız paranın fazlasını alıyorsunuz. Tüm bu sistemler Müslümanların gönlünü rahatlatmak için yapılan kelime oyunları. O bankalardan aldığınız kredilerin borcunu "ben bu ay zarar ettim, o yüzden ödeyemiyorum, karda-zararda ortak değil miydik" diye ödemeyin bakalım neler oluyor.

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 26 Nisan 2014, 21:05:20 »
Faizin haram olduğuna inanıyorsanız katılım bankalarına da yatırmamanız lazım. Sonuçta yatırdığınız paranın fazlasını alıyorsunuz. Tüm bu sistemler Müslümanların gönlünü rahatlatmak için yapılan kelime oyunları. O bankalardan aldığınız kredilerin borcunu "ben bu ay zarar ettim, o yüzden ödeyemiyorum, karda-zararda ortak değil miydik" diye ödemeyin bakalım neler oluyor.

ya da banka zarar edince sizden para alınca ses çıkarmayacak mısınız? ya da bu ay kar edemedik kar payı vermiyoruz dediklerinde peki diyecek misiniz? banka hiç böyle bişey der mi? bu zamana kadar dedi mi?

amaç polemik değil, polemiğe çekmeyin lütfen. aklıma takılanlar bunlar.