buradan bende kitap kazandım.öncelikle mail atıp onay alıyorlar kargo ücreti için ve kargo 4-5 tl civarında geliyor.13 tl gelen arkadaş nerede yaşıyor merak ettim
Banada haftalar önce mail gelmiştii, kargo ücretini 5 TL demişler, kazandığım kitabın fiyatını netten araştırdım 4 TL. kendilerinede cevap olarak böyle yazdım ve kabul etmedim hediyelerini. Ama bencede gerçekten üzücü bir durum, çünkü burda karlı çıkan kargo oluyor. Ben hediye kazanıp aynı fiyatı kargoya verdikten sonra bir anlamı yok bu olayın, öyle olduktan sonra en azından gider kendi zevkime göre istediğim kitabı alırım.
arkadaşlar türkiyede aydın ilinde yaşıyorum.kimseye de yalan borcum yok.tek amacım sıkıntımı sizinle paylaşmaktı.kadınlararası isitesi kargoyu reddetmemden sonra aradı ve kargo ücretini 6 tl yapacaklarını söylediler bende o zaman olur gönderin dedim.ben kargo beklerken az öncede yeni mailerini gördüm. 'hakkımızda olumsuz yorum yapmışsınız bir sitede lütfen yolladığımız kitab kargosunu reddedin diye'..komediler ya..bende cevap attım benim en doğal hakkım bu sitede fkrimi söylemek kimse beni engelleyemez diye..tabii kimse bilmesin istediler..son yorumumuda mutlaka siteden takip edin dedim..işte son yorumum ' kaliteli bir site olsaydınız müşteriyle böyle bir diyolağa girmezdiniz...çok ayıp ettiniz..kitabınızda sizin olsun madem...alla alla yaaa
iyide bana bu gün bu siteden kazandığım salty sardine ürünü geldi çamaşırların renkleri birbirine karışmasın diye üretilen bi bez kargo ücreti ödemedim ben

mng ile geldi
kitabın kargo ücreti kazanana ait.
arkadaşlar geçen haftanın sonuçları belli değil değilmi yada benmi bulamıyorum