Çok geçmiş olsun,korkumdan senelerdir alamıyorum:(
gecmiş olsun diazem bende de clipso var annem patlar mı ki dediğinde keşke patlasa deli tazminat alırım demiştim ama tabi işin şakası bu. Allah hepimizi bu tip kazalardan korusun
bende de clipso var ,ama hala korkarım..geçmiş olsun diazem..
Allah Bir Daha Yaşatmasın,çok büyük geçmiş olsun...Benim düdüklü Tencerelerden korktuğum kadar varmış,bana diyorlardı hep bundan mı korkuyorsun diye... benim patlayan şeylere fobim var
Geçmiş olsun mustafa bey çok şükür ki annenize bir şey olmamış böyle kazalar duyuyoruz malesef keşke hiç yaşanmasa
Buyuk gecmis olsun verilmis sadakalariniz varmis.karacadan tabak takimi almistim kirilirsa fisiyle getirin degisirz demislerdi.musteri hizmetleri bu buyuk hatayi telafi etmeli,pesini birakmayin.
Allah korusun verilmiş sadakanız varmış.Gerçekten çok sıkıntılı bir durum atlatmışsınız.
Annemde benim çeyizime 15 sene önce bir düdüklü tencere almıştı üstünde zili falan var acayip bir şey markasını hatırlamıyorum kullanmaya korkuyorum. Bir de ekstradan kapağı var evde normal tencere niyetine kullanıyorum
Çok geçmiş olsun neyseki annene birşey olmamış
tefal var memnunum inşallah kimsenin başına gelmez geçmiş olsun
Çok geçmişler olsun diazem bu dönemlerde bende çeyiz alışverişi için karacayı düşünüyordum ama hemen listemden sildim