0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNumune istedim bana yazdıkları cevaba bakın Ben bunu yazdım... Merhaba,3,5 aylık hamileyim. Popolin ürünlerinizi daha yakından tanımak amacıyla numune isteğinde bulunacaktım. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalarOnlarda bunu yazmış...İyi Günler,Popolin 30 senelik pazarın lider markasıdır.Ürünlerimizi kullanırsanız çok memnun kalacaksınız.Telefon numaranızı verirseniz sizinle temasa geçeriz.Daha önce hangi ürünü kullanıyordunuz?Teşekkürler,Ne yazayım ben şimdi bunlaraaynı mail bana da geldiydi de ürün filen göndermediler, şimdik yeniden mail attım göndermediniz diye
Numune istedim bana yazdıkları cevaba bakın Ben bunu yazdım... Merhaba,3,5 aylık hamileyim. Popolin ürünlerinizi daha yakından tanımak amacıyla numune isteğinde bulunacaktım. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalarOnlarda bunu yazmış...İyi Günler,Popolin 30 senelik pazarın lider markasıdır.Ürünlerimizi kullanırsanız çok memnun kalacaksınız.Telefon numaranızı verirseniz sizinle temasa geçeriz.Daha önce hangi ürünü kullanıyordunuz?Teşekkürler,Ne yazayım ben şimdi bunlara