arkadaşlar bu kampanya 2 aşamalı ilk aşamasını önce kendim denedim alabilince buradada paylaşıyorum
1.aşama en yakın sevil mağazasına gidiyorsunuz orada Dramatically Different Nemlendirici Losyon+ Clinique standından 15ml deneme boyunu almak istediğinizi belirtiyorsunuz ve size isminiz telefon numaranız adresiniz kayıt alınarak ücretsiz olarak Dramatically Different Nemlendirici Losyon+ alıyorsunuz.Bu arada losyon bir harika cildim benim çok sorunlu dehşet güzel nemlendirdi alerjik olan cildim kesinlikle reaksiyon göstermedi sadece denemek için bile kaçırmayın sakın.
2.aşama Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin link üzerinden uygulamaya girin burada sizin Dramatically Different Nemlendirici Losyon+ ile ilgili kullandıktan sonraki cildinizin durumunu paylaşmanız isteniyor.Nasıl geldi iyimi kötü unsurları oldumu vs bununla ilgili yorumunuzu yapıp aşağısındaki formu dolduruyorsunuz 50 kişiye orjinal boyunu hediye edicekler beğendikleri yorumlardan
çok uzun oldu anlatım ama açıklayıcı olsun istedim.Numunenizi almayı unutmayın ve herkese bol şans