Çöp diyorsa adamlar neden 10 yıl motor garantisi veriyor?.Ağzı olan konuşuyor..Test etmiş mi kanıtları var mı çöp edecek nesi varmış Samsung'un ? 
En çok satışı olan bu cihaz birçok yerde test edilmiş..En çok satanlarda 1 .sırada..Samsung bu ürünü gerçekten kaçmaz... 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
ya arkadaşlar dh den bi arkadaşla konuştm samsung alma çöp falan dedi kafam karıştı şunu al diyor siz ne diyorsunuz
Çöp diyenin aklından şüphe et. Herkese her şey sormama yanlısıyımdır her zaman. En iyisi hepsi burada yorumlarını oku. Ben o şekilde samsungda karar kıldım, hiç de pişman olmadım. Ayrıca forumdan bir arkadaşıma danıştım. Ecobuble kazanmıştı 1 yıl önce. Çok memnununum dedi , hemen sipariş ettim. Yine de sen bilirsin. Anneme de 3 yıl önce bosch aldık. O da çok memnun. Ben bosch ve samsung u araştırdım. Samsung un indirimi, özellikleri vs Bosch un önüne geçti. 5 aydır kullanıyorum. Daha önceki makinem Aristondu. Ancak hiç içime yatarak kullanamamıştım.
Bu makine işleri birazda şans işi.Benm annemede ecobuble aldık.Hiç memnun değil.Çamaşırlarda hep deterjan izi kalıyor.Koyu renklerde çok belli oluyor.Servis baktı.Sorun yok dedi.Acaba deterjanımı fazla koyduk dedik.Ben yıkadım.Yine aynı
kaç yıl garanti yapıyor bu da önemli markası kadar
2 yıl yapanı var, 8 yıl var, 10 var
bozulmaz diye birşey yok
Çöp diyorsa adamlar neden 10 yıl motor garantisi veriyor?.Ağzı olan konuşuyor..Test etmiş mi kanıtları var mı çöp edecek nesi varmış Samsung'un ? 
En çok satışı olan bu cihaz birçok yerde test edilmiş..En çok satanlarda 1 .sırada..Samsung bu ürünü gerçekten kaçmaz... 
ya arkadaşlar dh den bi arkadaşla konuştm samsung alma çöp falan dedi kafam karıştı şunu al diyor siz ne diyorsunuz
eyw dostum bilgiler için.ya profiloyu dedim evdekilere daha önce tv ve buzdolabı aldk bozuldu almayız falan diyolar
Bu bahsettiğim Samsung cihazı özel deterjan tasarrufu sağlıyor..Bir düşün derin o zaman..Bu fiyata 9 kg hemde..10 yıl motor garantisi var ve ek ücret ödeyerek 3 yıllık garantiyi 7 yıla kadar çekebilirsin.. Hayırlı bir karar alırsın inş. ortak...

..
eyw dostum bilgiler için.ya profiloyu dedim evdekilere daha önce tv ve buzdolabı aldk bozuldu almayız falan diyolar
Samsung ve lg son 5 yıldır bu konuda çok başarılı işler çıkardılar. Elmas kazan, eco buble vs.
Ayrıca bosh konusunda da kullananlar bilir kalitesini değiştirmeyen nadir markalardan. Ben alacak olsam bu üç markadan şaşmam. Ariston var bende en üst modelleri ve sürekli sorunlu.