Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBu kampanya Laboratoire Bioderma İstanbul Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 13.01.2014 tarihli ve 58259698-255.01.02/140-349 sayılı izni ile 15.01.2014 (Saat:00.01)-15.04.2014 (Saat:23.59) tarihleri arasında düzenlenmiştir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından satın aldıkları 30 ml Sébium Global cilt kremi ürün ambalajı üzerinde bulunan üstü kapalı katılım şifresini Laboratoire Bioderma İstanbul Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ye ait Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet sitesinde (ücretsiz) yer alan katılım formuna ad, soyad, adres, e-mail, cep telefonu bilgileri ile birlikte girenlere (her ürün şifresi için 1 çekiliş hakkı) çekiliş hakkı verilecektir. Mükerrer şifre gönderimleri elenerek, ilk gönderilen şifre kabul edilecektir. Katılımda şifre, ad, soyad ve adres bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. Çekilişte, 3 kişi iPad 4.Nesil 16 GB WF MD510TU/A ikramiyesi kazanacaklardır. Kampanyada verilecek ikramiyelerin özellikleri yukarıda belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri verilecek ikramiyelerden farklılık gösterebilir. Çekiliş 22.04.2014 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 Daire:37 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 28.04.2014 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Laboratoire Bioderma İstanbul Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler 13.05.2014 tarihine kadar, yedek talihliler 28.05.2014 tarihine kadar fiş/fatura ve şifreli ürün ambalajı ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar fiş/fatura ve şifreli ürün ambalajı ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Bu çekilişe Laboratoire Bioderma İstanbul Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. ile 18 yaşından küçükler katılamazlar. Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler, yasal yükümlülükler ve harcamalar talihliye aittir. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan ulaşabilirsiniz.
Katılan oldumu buna arkadaşlar.. Arama dan aratınca 3-4 defa felan açıldığını gördüm konununda...